Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Офіційні правила акції «Вигравай басейн!»

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА акції «Вигравай басейн!»

1. Загальні положення

1.1. Ці офіційні правила (далі у тексті — Правила) визначають порядок проведення та умови участі у конкурсі (акції) інтернет-магазину nl.ua «Вигравай басейн!» (далі у тексті – Акція).

1.2. Приймаючи участь в Акції кожна особа тим самим засвідчує факт повного та належного ознайомлення з даними Правилами, а також підтверджує свою повну беззаперечну згоду з умовами, що викладені у цих Правилах.

1.3. Ці Правила можуть бути змінені або доповнені Організатором Акції в односторонньому порядку без будь-якого спеціального попереднього повідомлення учасників Акції. Усі зміни/доповнення до цих Правил вносяться шляхом їх публікації за адресою розміщення цих Правил, яка вказана в даних Правилах. 3міни/доповнення набувають чинності з дня їх опублікування.

1.4. Чинна редакція Правил розміщується в Інтернеті на офіційному сайті Організатора за адресою www.nl.ua.

2. Організатор Акції.

2.1. Організатором Акції виступає ПрАт «Нова Лінія», 08162 Київська обл., смт. Чабани, вул. Одеське шосе, 8 (далі у тексті - Організатор).

3. Учасники Акції, місце проведення та період проведення Акції.

3.1. Період проведення Акції: з 13 год. 00 хв. 19.06.2019 р. по 13 год. 00 хв. 22.07.2019 р. включно (далі у тексті — Період акції), протягом якого можна стати Учасником Акції.

3.2. Місце проведення: Акція діє в інтернет-магазині «nl.ua» на всій території України, крім Автономної Республіки Крим, тимчасово окупованої території України та населених пунктів, на території яких здійснюється антитерористична операція.

3.3. Участь в Акції мають право взяти дієздатні фізичні особи — громадяни України, яким виповнилося 18 років (далі — «Потенційні учасники»). Потенційні учасники Акції можуть стати учасниками Акції за умови виконання ними умов участі в Акції, що передбачені в розділі 4 цих Правил (далі — «Учасник Акції»/«Учасники Акції»), з урахуванням обмежень, визначених цими Правилами. Один Потенційний учасник може взяти участь у Акції необмежену кількість разів.

3.4. Не визнаються Учасниками Акції та не мають права брати в ній участь власники, засновники, учасники (акціонери), працівники та представники Організатора та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки). Участь в Акції обмежено дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

3.5. Учасником Акції є кожна особа, яка відповідає вимогам зазначеним в цих Правилах та належним чином виконала умови цих Правил.

4. Умови участі та Заохочення Акції.

4.1. З метою участі у Акції Потенційному учаснику Акції необхідно виконати наступні умови:

4.1.1 протягом періоду акції підписатись на сторінку в instagram (@novaliniiacomua), поставити «лайк» під постом про Акцію та в коментарях відмітити двох своїх «друзів» у даній соціальній мережі

4.1.2 завантажити мобільний додаток «Нова Лінія»

4.1.3 лишити відгук про додаток в Apple Store (для системи IOS) чи в Google Play (для системи Android)

4.2. Фонд Заохочень Акції включає в себе:

4.2.1.Головне заохочення (далі - Заохочення) - можливість отримати басейн Azuro 301 (3EXB0023) у Організатора у кількості 1 (одна) штука.

4.3. Заміна Заохочення грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення не підлягає обміну та поверненню.

4.4. Фонд Заохочень Акції обмежений і становить зазначену вище кількість одиниць. Відповідальність Організатора не виходить за межі вартості та кількості Заохочень Акції, визначених у цих Правилах.

4.5. Організатор залишає за собою право змінити Заохочувальний фонд Акції або включити додаткові заохочення, не передбачені цими Правилами.

5. Порядок визначення Учасника Акції, який має право на отримання Заохочення Акції

5.1. Визначення Учасника Акції, який має право на отримання Заохочення Акції, здійснюється Організатором «22» липня 2019 р. шляхом випадкового відбору з використанням незалежного сервісу випадкових чисел random.org. серед акаунтів усіх Учасників, які протягом Періоду Акції виконали Умови Акції.

5.2. Організатор залишає за собою право відмовляти у видачі Заохочення Учасникам акції у разі:

5.2.1. Якщо Учасник надав недостовірну інформацію, що унеможливлює інформування його про визначення його переможцем.

5.2.2. Якщо Учасник порушив будь-які положення даних Правил Акції, а також в інших випадках, передбачених чинним законодавством України. При цьому такий Учасник не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації, в т.ч. грошової.

5.3. Усі результати визначення Учасника Акції, який має право на отримання Заохочення Акції, є остаточними і оскарженню не підлягають. Після проведення процедури визначення Учасника Акції, який має право на отримання Заохочення Акції, протягом 3-х (трьох) робочих днів інформація про її результати публікується на сторінці Організатора у соціальній мережі instagram.

6. Порядок та строки отримання Заохочення Акції

6.1. Для отримання Заохочення Учасник повинен надати Організатору наступні документи: фото власного паспорту громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Будь-які додаткові витрати, необхідні для отримання та/або використання Головного заохочення (в тому числі, але не виключно, вартість доставки басейну), сплачуються Організатором Акції.

6.1.1. У випадку, якщо на момент визначення Учасника Акції, який отримав право на отримання Заохочення Акції відповідно п. 5.1. цих Правил, або на момент фактичного отримання Заохочення, Учасник здійснив повернення Товару в порядку, передбаченому законодавство України про захист прав споживачів, такий Учасник втрачає право на отримання Заохочення Акції.

6.2. Якщо Учасник акції, який має на це право, не отримав Заохочення на умовах, визначених цими Правилами, або не виконав умов Акції відповідно цих Правил, вважається, що учасник відмовився від Заохочення. В такому випадку Заохочення використовується на розсуд Організатора.

6.3. Учасник Акції вправі відмовитися від отримання Заохочення Акції, шляхом усного та/або письмового повідомлення Організатора Акції.

6.4. Учасники, які були визначені у встановленому цими Правилами порядку такими, що мають право на отримання Заохочення Акції, але з причини несправності засобів зв'язку або з інших причин, незалежних від Організатора Акції та/або залучених ним осіб, не можуть бути повідомлені про умови отримання Заохочення Акції протягом 7 (семи) календарних днів з дати визначення Учасника Акції, який має право на отримання Заохочення Акції, відповідно до п. 5.1. цих Правил, автоматично позбуваються права отримати Заохочення Акції. В такому випадку, таке Заохочення може отримати Учасник Акції, визначений новим Учасником Акції, який має право на отримання Заохочення Акції, проведеним за вимогами, встановленими даними Правилами.

6.5. Організатор Акції не несе відповідальності за роботу операторів зв’язку та/або провайдерів, будь-які помилки операторів зв’язку та/або провайдерів, внаслідок яких Учасники Акції не були повідомлені або були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Заохочення Акції.

6.6. Організатор Акції не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними. 6.7. Участь в Акції, а також інші дії Учасника, пов’язані з участю в Акції, є підтвердженням того, що Учасник безумовно і повністю погоджується з цими Правилами.

6.8. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне розуміння цих Правил та/або має на увазі питання, не врегульовані цими Правилами, остаточне рішення ухвалює Організатор Акції відповідно до вимог чинного законодавства України.

6.9. Організатор не несе відповідальності за неможливість Учасників отримати або скористатися Заохоченнями Акції з будь-яких причин, що від них не залежать, в т.ч. у зв’язку з відсутністю необхідних документів, можливості прибути до Організатора за отриманням Заохочення, можливості для використання Заохочень Акції тощо.

6.10. Організатором не розглядаються та не задовольняються претензії Учасників щодо компенсації вартості Заохочень грошима або іншими матеріальними цінностями у випадку їх неотримання з будь-яких можливих причин.

7. Інформація/персональні дані/особисті немайнові права

7.1. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої Організатору Акції інформації з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (у т.ч. шляхом передачі третім особам). Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України, Закону України «Про захист персональних даних».

7.2. Організатор Акції гарантує, що під час збору, обробки та подальшого використання отриманої інформації він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо захисту персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації, надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави, та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

7.3. Своєю участю в Акції (виконанням вимог, передбачених п. 4.1. Правил) всі Учасники погоджуються на проведення фотозйомки за їхньою участю та надання рекламних інтерв’ю про участь у Акції, а також погоджуються, що їхні ПІБ та фотоматеріали за їхньою участю можуть бути оприлюднені або використані Організатором Акції з рекламною метою у будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, на будь-якій території, на необмежений строк, без попереднього узгодження та безкоштовно. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати Організатору Акції (в залежності від того, ким були створені ці матеріали). Учасники також погоджуються з тим, що їхні дані можуть бути внесені до бази даних та використані Організатором Акції без будь-яких часових обмежень для надсилання інформації, повідомлень, проведення телефонних опитувань із інформаційною, маркетинговою чи рекламною метою.

7.4. На виконання умов Закону України «Про захист персональних даних» (далі — Закон) Учасникам Акції повідомляється про таке:

7.4.1. розпорядником персональних даних Учасників Акції є Організатор, якому надаються всі права та покладаються всі обов’язки, передбачені Законом;

7.4.2. персональні дані Учасників Акції обробляються з метою забезпечення участі в цій Акції, маркетингових відносин, рекламних відносин, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку;

7.4.3. з метою обробки персональних даних, зазначеною у п. 7.4.2 цих Правил, обробляються ім’я, прізвище, по батькові, контактний номер телефону, адреса електронної пошти, адреса доставки товару;

7.4.4. з персональними даними будуть вчинятися такі дії: збирання, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних;

7.4.5. персональні дані Учасників Акції без отримання від них окремої згоди та/або повідомлення можуть бути передані третім особам для здійснення мети, зазначеної у п. 7.4.2 цих Правил. Окрім того, передача третім особам персональних даних Учасників Акції без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених Законом України «Про захист персональних даних», і лише (за потреби) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини;

7.4.6. персональні дані Учасників Акції оброблятимуться з моменту їх отримання та протягом Періоду Акції, після чого вони будуть знищені у зв’язку зі спливанням строку зберігання персональних даних.

7.4.7. учасники Акції можуть відкликати згоду на обробку своїх персональних даних, надіславши Розпоряднику персональних даних письмовий запит на адресу, зазначену у цих Правилах, але при цьому вони втратять право на участь в Акції/отримання Заохочень Акції.

7.4.8. учасники Акції володіють всіма правами, передбаченими статтею 8 Закону.

7.5. Беручи участь у цій Акції, кожен Учасник Акції тим самим надає згоду Організатору на обробку його персональних даних в об’ємі та на умовах, які вказані у п. 7.4 цих Правил.

8. Обмеження

8.1. Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, інші непідвладні контролю з боку Організатора обставини.

8.2. Організатор має право не вступати та не вести письмові переговори з Учасниками.

8.3. Усі результати Акції та відповідні рішення Організатора є остаточними і такими, що не підлягають оскарженню.

9.Інші умови

9.1. Відповідно до вимог статті 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю в Акції всі Учасники Акції погоджуються з умовами цих Правил та зобов’язуються їх виконувати.

9.2. Порушення Учасником цих Правил, дотримання їх у неповному обсязі або відмова Учасника від виконання цих Правил автоматично позбавляє його права на отримання Заохочення. При цьому такий Учасник не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації, у тому числі грошової.

9.3. Організатор не несе обов’язку відшкодування будь-яких витрат учасника, в тому числі транспортних, телефонних тощо, які понесені учасником під час участі в Акції.

9.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань або питань, не врегульованих цими Правилами, право вирішення таких питань Організатор залишає за собою. Таке рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.

9.5. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визначення будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на отримання Заохочення Акції. Організатор Акції не бере на себе відповідальність за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

9.6. Процедура визначення отримувача Заохочення не є лотереєю, або іншою, заснованою на ризику та/або азартною грою, послугою у сфері грального бізнесу чи конкурсом, і не переслідує мети отримання прибутку. Ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди чи умовами конкурсу.

9.7. Для організації та проведення Акції, а також для здійснення контролю за перебігом Акції Організатор має право залучати будь-яких третіх осіб.

9.8. Інформацію про умови Акції можна отримати на сайті Організатора www.nl.ua.

Повернутися до списку