Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Оновіть кухню до літа!

22.04.2016

Хочете змін і не знаєте з чого розпочати? Почніть з кухонної зони. Саме на кухні все повинно бути ідеально: правильно підібрана керамічна плитка, затишні меблі, якісна сантехніка, надійна побутова техніка, стильний декор і улюблений колір посуду.

ПЛИТКА ДЛЯ КУХНІ

Колекції керамічної плитки для кухні включають в себе настінну, підлогову плитку і декори. Турбуватися про невідповідність кольорів і відтінків більше не треба. Найголовніше визначитися з колірною гамою. Теплі бежеві тони, холодний сірий або насичено-зелений колір. Підбирається конкретно від очікуваного результату.

Плитка

КУХОННІ МЕБЛІ

Вибір комплектів готових кухонь різноманітний. Оберіть більш функціональний варіант, з певною кількістю ящиків, розміром під мийку і стільницею. Кухонний гарнітур або стіл зі стільцями? Якщо кухня невелика, краще зупинити свій вибір на гарнітурі, а якщо місце дозволяє, то можна і скляний стіл з кольоровими або м'якими обідніми стільцями.

3.jpg

КУХОННА САНТЕХНІКА

Мийка, змішувач, сифон, фільтр для води. Призначені для щоденного використання і потребують особливої уваги. Мийку можна вибрати різної форми, матеріалу і кольору. В тон мийки підбирається змішувач. Дуже зручний змішувач з висувною лійкою, з його допомогою мити фрукти або зелень одне задоволення.

2.jpg

ПОБУТОВА ТЕХНІКА ДЛЯ КУХНІ

Починаючи від холодильника закінчуючи кавомолкою. Тільки після повної побутової «комплектації» кухонну зону можна вважати повноцінною. Вибирати велику побутову техніку бажано з однієї колекції, тоді індивідуальний стиль кухні буде досягнутий. Ну, звичайно, ж не варто забувати про помічників, за допомогою яких кава і тости на сніданок будуть ідеальні, а приготування улюблених страв не забере багато часу.

1.jpg

ПОСУД. ЕЛЕМЕНТИ ДЕКОРУ

Заключний етап оновлення кухні - деталі. Посуд для приготування, для чаювання, тарілки, столові прилади, келихи. Важливі елементи, які допоможуть відчути все тепло домашнього затишку.

5.jpg

Створюйте затишок і настрій на власній території, надихайте своїх рідних, не бійтеся змін, почніть прямо зараз.

Повернутися до списку