Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Самі кращі підлогові покриття від "Нової лінії"

12.07.2011

В існуючій великій різноманітності підлогових покриттів неважко заплутатися. Одні покриття на слуху і під ногами давно, і не викликають питань, інші, що увійшли до нашого побуту, радують доступністю і красою, але залишаються сумніви по частині їх оптимального застосування.

У цій статті ми розповімо Вам про деякі види покриттів для підлоги, які пропонує "Нова Лінія" : ламінат, лінолеум, паркет і ковролін.

Ламінат. Професійна назва підлогового покриття – ламінована підлога. Дошка ламінату складається з чотирьох шарів:

1. Нижній шар складається із спеціального покриття із стабілізуючою дією, покликаний для забезпечення вологонепроникності. Цей шар допомагає захистити дошки від деформацій.

2. Несучий шар - це спеціальна волокниста плита високої щільності з великою об'ємною вагою. Найчастіше цей шар ламінату виготовляють з HDF. Саме цей шар виконує найважливіші функції дошки ламінату по теплоізоляції і шумоізоляції. У несучому шарі вирізаний замок, який скріплює ламінат між собою.

3. Декоративний шар - це паперовий шар. На ньому наноситься малюнок дерева, плитки, каменю або іншої текстури.

4. Верхній шар складається із меламінової або акрилової смоли. Він забезпечує захист ламінату від ударних навантажень і стирання. В основному від верхнього шару залежить клас зносостійкості ламінату. А останнім часом цей шар став грати і декоративну роль - на нього наносять нерівності для кращої імітації структури дерева.

Ламінат

Основним критерієм якості ламінату є клас навантаження, який визначається за допомогою спеціальних тестів і показує, наскільки ламінат стійкий до механічних дій. При виборі класу ламінату слід орієнтуватися на приміщення у якому Ви збираєтеся стелити ламінат.

У інтернет-магазині "Нова Лінія" представлений ламінат трьох класів навантажень:

31 клас - для використання в приміщеннях із слабким навантаженням на підлогу. Термін служби такого ламінату в комерційних приміщеннях складає близько 2-3 років, а в домашніх умовах він може пролежати 10-12 років.

32 клас - для використання в приміщеннях з середнім навантаженням на підлогу. Термін служби ламінату 32 класу в комерційних приміщеннях складає 3-5 років, а в домашніх умовах - 12-15 років. Цей клас вважається найбільш оптимальним вибором для офісу і будинку.

33 клас - для використання в комерційних приміщеннях з інтенсивним навантаженням на підлогу. Термін служби близько 5-6 років. В домашніх умовах ламінат цього клас може прослужити 15-20 років. Особливістю ламінату 33 класу є те, що його зовнішній вигляд збережеться тривалий час.

Лінолеум - практичне і сучасне підлогове покриття. У інтернет-магазині "Нова Лінія" Ви зможете підібрати лінолеум для різних сфер застосування : побутовий і напівкомерційний. Побутовий лінолеум представлений як без основи, так і на спіненій і текстильній основі. Такий лінолеум дасть Вам можливість вибрати серед великої різноманітності забарвлень і дизайну. Лінолеум побутового класу відрізняється простотою монтажу і хорошими експлуатаційними показниками - при інтенсивному навантаженні такий лінолеум прослужить Вам біля 2-х років і довше в побутових умовах. По структурі напівкомерційний лінолеум подібний до побутового (основа декоративний шар, захисний шар). Основа у напівкомерційного лінолеуму буває спіненою і текстильною. На відміну від побутового напівкомерційний лінолеум виготовляється з підвищеною товщиною захисного шару і застосовується в офісних і громадських приміщеннях прохідних житлових кімнатах.

Класичним підлоговим покриттям, яке не втратило свою актуальність до сьогоднішнього дня, є паркет. Він відрізняється високою міцністю, звукоізоляцією і теплоізоляцією, і має приголомшливий зовнішній вигляд. Для виготовлення паркету використовуються породи дерев : дуб, ясен, клен, горіх, і інші.

Паркетна дошка - це міцне підлогове покриття, яке складається з трьох склеєних між собою шарів. Два нижні шари виготовляється з шпону хвойних порід, а верхній шар являє собою цінну породу деревини. Паркетна дошка поєднує в собі практичність ламінату і натуральність дерев'яної підлоги.

Також інтернет-магазин "Нова Лінія" надає великий вибір побутового і комерційного ковроліну. Ковролін - це підлогове покриття, яке не має певної довжини з дрібним малюнком, що повторюється. Побутовий ковролін виготовляють на різноманітній основі, наприклад: повсть, джут, гума і фелт. Застосовується він для домашніх приміщень заміських будинків і офісних приміщень з низьким і середнім навантаженням. Побутовий ковролін робиться у великій колірній гаммі і фактурі. Головною відмінністю домашнього ковроліну є м'якість і висота ворса, яка зазвичай починається від 1 см. Комерційний ковролін - це зносостійке і надійне килимове покриття, призначене для приміщень з високою прохідністю. Особливістю цього ковроліну є стійкість до стирання поверхні при механічній дії не змінюється колірна гамма і структура при вологому прибиранні, не піддається дії ультрафіолетових променів і не вигорає на сонці.

«Нова Лінія» пропонує широкий асортимент підлогових покриттів від кращих виробників - Classen, Kronoflooring, Tarkett, Enia, Reinkemeier, Royal Wood, а менеджери інтернет-магазину допоможуть Вам підібрати найкращий варіант і дадуть відповідь на усі питання, що цікавлять.

Повернутися до списку