Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Підвісна стеля

11.01.2013
Основою підвісної стелі слугує досить жорсткий і міцний каркас з металу, до якого кріплять декоративні конструктивні елементи : різні плити(наприклад, гіпсокартон), панелі, модулі, планки. При таких умов усередині підвісної конструкції виникає простір, який придатний для проводки і маскування будь-яких будівельно-інженерних комунікацій, а також монтажу систем освітлення і вентиляції.

Які переваги мають підвісні стелі?

Їх застосування ефективно вирішує питання маскування різних дефектів поверхонь стель, окрім цього конструктивні особливості монтажу дають полегшений доступ до прихованої, внутрішньої частини стельової конструкції при здійсненні ремонту і профілактичного догляду.
Акустичні стелі - різновид підвісних стель, які широко застосовують в концертних залах, театрах або інших приміщеннях, де підвищені вимоги до акустики, цілком можуть використовуватися в ремонті і житлових приміщень. Вони відмінно знижують загальний рівень шуму і мають до того ж досить сучасний, стильний дизайн.
Підвісна стеля
Сучасні модулі підвісних стель здатні імітувати майже будь-яку поверхню: дерево, камінь, складні візерунки і об'ємні форми. А можливість багаторівневого монтажу дає практично необмежену свободу дизайнерам для втілення своїх творчих задумів.
Будь-які криволінійні форми з арками, зведеннями, куполами можуть бути оснащені складними точковими системами освітлення, а також звукопоглинаючими елементами. Усього різноманіття таких підвісних стель важко перерахувати. Дизайнери і виробники з кожним днем пропонують споживачу нові форми, матеріали та рішення.

При монтажі підвісних стель найчастіше в якості основних матеріалів застосовують метал(сталь або алюміній), гіпсокартон, мінеральні волокна, всілякі пластики, шпоновані або натуральні дерев'яні панелі.
Залежно від обраних матеріалів можна досягти найбільш необхідних властивостей підвісної стелі : шумопоглинання, вологостійкості, вогнестійкості, ударостійкості, гігієнічності.

Ще однією перевагою установки підвісної стелі є легкість догляду за нею. Для забезпечення тривалої експлуатації, а також гарного зовнішнього вигляду досить використати пилосмок з м'якою ворсовою насадкою або м'яку губку, змочену в розчині пом'якшених миючих засобів.
Монтаж підвісних стельових систем, зазвичай, не складає особливих труднощів. Можна придбати усі необхідні матеріали і комплектуючі, і зробити монтаж самостійно. А інтернет магазин інструментів допоможе вам підібрати необхідне устаткування та інструменти для якісної роботи.

Повернутися до списку