Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Побутовий текстиль - подарунки на будь-який випадок

13.01.2011

Найкращі прояви любові - на ділі. Як то кажуть - красномовшіне слів твоїх говорять справи. Ми оточуємо близьких людей увагою і турботою, робимо все, щоб їм було добре. Так, іноді прості речі, дрібні подарунки в потрібний час, здатні найкраще розкрити ставлення до людини.

ковдра

Інтернет-магазин Нова Лінія допоможе Вам показати найкраще ставлення до близьких у святкові і в будні дні. Товари розділу Побутовий текстиль чудово підійдуть як потрібний та практичний подарунок на будь-який смак.

Ковдра. Вона може стати чудовим подарунком і проявом турботи. Адже кожна людина в середньому третину часу проводить уві сні. Якісний відпочинок під час сну багато в чому залежить саме від ковдри. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує ковдри з натуральних матеріалів - вовни, а також з полікотона і силікону.

Також, разом з ковдрою або окремо можна подарувати ортопедичну або звичайну подушки та постільну білизну. На вибір - найрізноманітніші забарвлення і розміри. Перо-пухові, пухові, силіконові, термочутливий віскоеластік, що вміє запам'ятовувати форму - на такій подушці ваша кохана людина гарантовано буде Вас згадувати перед сном.

подушки

У розділі Побутовий текстиль ви знайдете ще багато потрібних і корисних пропозицій. Багатий вибір килимків для ванної кімнати, циновок і бамбукових килимків різних кольорів і розмірів, скатертини, рушники. Вони стануть гарним подарунком друзям, родичам або знайомим.

Даруйте близьким і рідним потрібні речі і нехай вони відчують всю силу Вашої любові і турботи до них!

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!


Повернутися до списку