Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Швидка та захоплива купівля ламінату в інтернет-магазині Нова Лінія

10.08.2010

Купувати в інтернет-магазині Нова лінія з кожним днем усе цікавіше і зручніше. Мережа Нова Лінія пропонує нову послугу - Дизайн-студія ламінату Kronoflooring. Кожен користувач Інтернету може відвідати сторінку, на якій завдяки набору простих інструментів можна підібрати ламінат для кухні, вітальні, спальні чи іншої кімнати дому.

Ламінат Kronoflooring німецького виробництва представлений у різноманітних кольорових гамах. Екологічний, вологостійкий, довговічний ламінат має оригінальну текстуру, а структура поверхні візуально і на дотик сприймається як натуральна деревина.

Цей ламінат зменшує гучність звуку кроків на 50%. Його легко монтувати завдяки збірно-розбірному замку Twin Click. З’єднання Twin Clic має запатентовану систему з замком по подовжній та торцевій сторонах планки. Укладка – швидка і з мінімальним використанням інструментів. Для надійності при монтажі варто захистити замки герметиком Click Guard. Це убереже від потрапляння вологи та додатково зміцнить шви.

Інтернет-конструктор дає можливість проглянути та підібрати необхідний ламінат для Ваших кімнат, а також зберегти декілька варіантів розглянутих Вами ламінатів та інтер’єрів. Сформувати замовлення на ламінат, побачити наявність та ціни можна по назві товару в інтернет-магазині Нова Лінія. Додаткову консультацію або оформити замовлення та доставку товару також можна за номером телефону інтернет-магазину.

Завдяки новій послузі Дизайн-студія від мережі Нова Лінія, не покидаючи офісу або дому Ви можете здійснити повноцінний підбір та покупку ламінату Kronoflooring.

Приємних Вам покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку