Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Прикрась свій дім!

28.01.2011

Людина - художник свого життя. Нам дано полотно, набір фарб, кисті, олівці - все необхідне. Все інше – за нами. Ми вибираємо сюжет. Змішуємо фарби. Використовуємо різні відтінки. Віддаємо перевагу теплим або холодним, темним або світлим, яскравим або приглушеним. Застосовуємо доступні техніки малювання. Кожну хвилину життя на картину додаємо новий нюанс, новий настрій. Кожна деталь, кожна рисочка - навіть найменша - в картині важлива. І так в кожній сфері життя. Художником можна бути і в побуті. Або навіть потрібно. Втім, вирішувати кожному. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує кілька ідей, озброївшись якими, ви зробите свій будинок затишнішим, красивішим.

Ось взяти, наприклад, скатертину. Яскрава скатертина створить атмосферу радості. Строката - відмінно підійде для дитячого свята. Правильно підібрана скатертина може створити романтичну атмосферу для вечері при свічках. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує скатертини за ціною від 44,99 грн.

Люстры, светильники

Осяє житло зовсім новим світлом, причому в буквальному сенсі, світильник, люстра, настільна лампа, бра або інший освітлювальний прилад. Правильно підібраний освітлювальний прилад зробить приміщення світлим, яскравим і затишним. На сайті нашого магазину надано великий вибір приладів освітлення. Барвисті світильники і бра, наприклад з птахами або у вигляді рибок, припадуть до смаку малечі. Точкові світильники можна використовувати не тільки для підвісних стель і арок, але і в поєднанні з іншими освітлювальними приладами, наприклад, люстрами. Іскристим світлом наповнять люстри та бра будь-яку кімнату в квартирі або будинку. Заходьте у розділ Кімнатні світильники та вибирайте необхідний Вам за типом цоколя і кількістю ламп освітлювальний прилад.

У розділі Побутовий текстиль пропонуємо звернути увагу на килимки за ціною від 11,50 грн. Вони послужать хорошу службу всій сім'ї практично в будь-якому куточку житла, будь-то ванна, вітальня або спальня.

Аксесуари для ванної кімнати мають не лише практичне значення, але також є важливим елементом декору. У ванній кімнаті звичайно не місце зайвим предметів. У розділі аксесуарів для ванної кімнати інтернет-магазин Нова Лінія пропонує стильні предмети для ванної кімнати. Це мильниці, склянки для щіток, дозатори для рідкого мила, які можна придбати окремо, і готові набори для ванної.

Фонтаны

Привнести східну нотку в будинок допоможе декоративний фонтан. Мелодія дзюркотливої води буде пестити Ваш слух в будь-який час, коли заманеться. Бамбукові фонтани Мурані легко переносяться. Їх можна встановити в квартирі, в офісі, а влітку - на вулиці. Ціни на фонтани більш ніж доступні - від 180 грн.

Якщо Вам подобається прикрашати будинок живими рослинами, подбайте про красиві горщики для них. Рекомендуємо придбати для кімнатних рослин керамічні горщики за ціною від 19,50 грн або придбайте пластикові за ціною від 9,95 грн. Штучні рослини - чудовий елемент прикраси приміщення, в якому за живими рослинами з якихось причин доглядати немає можливості. Гібіскус заввишки 38 см і за ціною 60 грн, троянда висотою 76 см і за ціною 154 грн або будь-яка інша штучна рослина пожвавить інтер'єр соковитими квітами без зайвих зусиль.

Як бачите, прикрасити будинок, зробити його затишнішим легко і просто. Для цього не обов'язково витрачати багато грошей і часу - просто додайте кілька яскравих штрихів у картину вашого життя, і вона стане краще! А ми Вам у цьому допоможемо.

Замовляйте товари, які Вас зацікавили, на сайті або телефонуйте менеджеру за телефонами: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку