Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Прогноз від інтернет-магазину Нова Лінія: взимку буде тепло!

Приємно дивитися взимку як за вікном падають сніжинки. Якщо є час і натхнення, ними можна милуватися годинами! Але це красиве і захопливе видовище навряд чи принесе задоволення, якщо зуби цокотять від холоду, руки та ноги замерзли, і думки лише про одне – про тепло.

 Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує підготуватися до зимових сюрпризів уже зараз. Тим більше, що і осінніми дощовими днями також хочеться відчувати вдома себе комфортно, а отже у теплі. На жаль, часом у наших квартирах холодніше, ніж хочеться. Та вcе ж мерзнути не обов’язково. Заходьте на сайт інтернет-магазину Нова Лінія і купуйте тепловентилятори, електроконвектори, масляні та інфрачервоні електрообігрівачі. Тепловентилятори

Помірна ціна, малі габарити, зручність користування – ці фактори вливають на популярність тепловентиляторів. Вони швидко нагрівають повітря. Термостат дозволяє підтримувати температуру на потрібному рівні, а також не допускає перегрівання обігрівача. 

Масляні електрообігрівачі

Масляні обігрівачі – ідеально підходять для тих випадків, коли у приміщенні необхідно підтримувати температуру цілодобово. З металевого корпусу тепло розсіюється по кімнаті і нагріває повітря. Чим більше секцій обігрівача, тим більша потужність і площа обігріву. Важливою перевагою такого обігрівача є те, що у процесі роботи не спалюється кисень. В інтернет-магазині Нова Лінія Ви можете придбати масляні обігрівачі різних виробників.

Інфрачервоні обігрівачі

Особливість інфрачервоних обігрівачів полягає в тому, що вони нагрівають не повітря, а предмети. Цей тип обігрівача характеризується малою кількістю споживання електроенергії та безшумністю. Для комфортного обігрівання інтернет-магазин Нова Лінія пропонує обігрівачі UFO.

Електроконвектори

Електроконвектори підійдуть для додаткового та основного обігріву. Їх можна використовувати в офісах, квартирах, в приватних будинках. Для більшої ефективності конвектори варто розташовувати якомога нижче. Тоді повітря буде краще циркулювати. Плоскі корпуси, малі габарити, безшумна робота, швидке обігрівання, безпечність – якості, які сприяють популярності цього виду обігрівача. Купуйте електроконвектори UFO та Термія у розділі обігрівачі і грійтесь досхочу.

Як вибрати обігрівач

Для ефективного обігрівання приміщення чи кімнати потрібно вибрати не лише тип обігрівача, а й відповідну потужність. Це робиться дуже легко. Для стандартних кімнат з висотою стелі 2,7 м для обігріву кожних 10 кв.м. необхідно 1 кВт потужності обігрівача. На випадок сильного похолодання купуйте обігрівач, потужність якого буде дещо більшою, ніж потрібно для ваших квадратних метрів.

Вдалих покупок та теплої зими!

Повернутися до списку