Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Прості поради для покупців інтернет-магазину Нова Лінія

08.04.2011

Інтернет-магазин Нова Лінія дозволяє кожному бажаючому з будь-якого куточка України замовити товар для дому або офісу. 17 гіпермаркетів мережі Нова Лінія, розташовані у великих містах України, виконують роль складів. Для того, щоб придбати товар в інтернет-магазині, немає необхідності виходити з дому і витрачати час на дорогу. Служба доставки привезе замовлення прямо під під'їзд.

Здійснювати покупки через інтернет-магазин Нова Лінія дуже зручно. У цьому переконалися тисячі зареєстрованих користувачів сайту. Крім того, вибирати товари і робити замовлення в інтернет-магазині Нова Лінія просто. Для того, щоб поліпшити пошук товарів і оформлення замовлень, ми пропонуємо ознайомитися з декількома порадами. Для знайомства з ними Ви не витратите багато часу.

Корисні дрібниці

Перше, на що варто звернути увагу, це список, що випадає із зазначенням адрес гіпермаркетів Нова Лінія. Список знаходиться у правому верхньому кутку сторінки сайту. Після вибору потрібного торгового центру, на сайті будуть відображатися актуальні ціни та наявність товарів саме на тому гіпермаркеті, з якого буде здійснюватися відвантаження товару.

www.nl.ua

Також дуже корисна функція відбору товару з використанням фільтрів. Часто, заходячи на сайт інтернет-магазину ми вже знаємо, що хочемо придбати, які параметри товару для нас найбільш важливі або вкрай необхідні.

Наприклад, вирішили ви придбати перфоратор. Для початку на горизонтальній панелі червоного кольору шукаємо розділ Інструменти, в ньому вибираємо Електроінструменти та у списку електроінструментів - Перфоратори. Після завантаження сторінки, прокрутивши її трохи вниз, ми побачимо у лівій колонці сторінки фільтри. З їх допомогою користувач сайту може вибрати перфоратори по фірмі-виробнику, країні-виробнику, за потужностю двигуна або за швидкістю обертання.

Якщо нам необхідно вибрати ковролін, заходимо в розділ Підлоги. Там, серед інших, бачимо пункт Ковролін. Для ковроліну використовується кілька фільтрів. Це: висота ворсу, щільність, виробник, тип, колір і ширина.

Точно так само легко і просто можна вибрати, наприклад, змішувач. Змішувачі знаходяться у розділі Сантехніка. Їх можна вибрати по фірмі-виробнику, по типу та призначенню. Користувачі сайту можуть застосовувати одночасно декілька фільтрів, для того, щоб на сторінці відобразилися змішувачі в максимально точній відповідності запитам покупця.

І наостанок - ще одна порада. Зручніше за все шукати товари за артикулом. У полі пошуку вводьте 13 цифр артикула (він же штрихкод в торговому центрі) і якщо товар є на сайті, Ви його обов'язково побачите.

Телефонуйте - допоможемо!

Як бачите, нічого складного. Але ці прості речі дозволять заощадити дорогоцінні хвилини і швидше одержати необхідний товар.

Якщо ж у процесі вибору товару і оформлення замовлення у Вас виникають питання, співробітники інтернет-магазину завжди готові допомогти. Наші телефони: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку