Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Покупка в інтернет-магазині Нова Лінія - витрати зі знаком «плюс»

06.08.2010

Покупка в інтернет-магазині Нова Лінія - справа не тільки зручна, але й вигідна. Купуючи товари, Ви отримуєте бонусну або дисконтну картку мережі Нова Лінія. Для юридичних осіб та підприємців, які оплачують покупки безготівковим розрахунком, передбачена дисконтна програма. Для тих, хто купує товари за готівку - бонусна програма.

У чому різниця

Дисконтна та бонусна системи відрізніються. Накопичувальна дисконтна картка дає можливість здійснювати покупки (починаючи з другої) зі знижкою. В інтернет-магазині Нова Лінія мінімальна знижка 3%, максимальна - 7%. Відсоток знижки залежить від загальної суми покупки.

Учасники бонусної програми, оплачуючи товар, отримують бонуси. Бонуси зараховуються в гривневому еквіваленті. Цими бонусами покупець може оплатити покупку починаючи з п'ятнадцятого дня після першої покупки. Мінімальна ставка бонусів - 1%, максимальна 7%. Максимальна знижка або ставка бонусу набуває чинності після того, коли загальна сума покупок перевищить 20 000 гривень.

Як отримати

Для цього необхідно здійснити покупку на суму від 1000 гривень (рахунок-фактура). Після надходження коштів на рахунок торговельного центру, дисконтну карту можна отримати у відділі безготівкового розрахунку у торгівельному центрі.

Для тих, хто оплачує товар готівкою, мінімальна сума покупки для отримання бонусної картки ще менше - всього 300 гривень. Для оформлення картки необхідно звернутися у відділ безготівкового розрахунку і мати при собі паспорт або інший документ, що підтверджує особистість.

Якщо Ви замовили доставку, то бонусну або дисконтну катру Вам привезуть разом із замовленням.

Очевидна перевага

Купуючи товари в інтернет-магазині Нова Лінія Ви не тільки отримуєте необхідний товар, але й збільшуєте суму бонусів або відсоток дисконтної знижки. Після реєстрації в інтернет-магазині  введіть у власному профілі номер Вашої карти та збережіть зміни.

Для дисконтної системи відсоток знижки буде нараховуватись автоматично при наповненні корзини, рахунок на оплату буде виставлено з урахуванням знижки.

Для власників бонусної карти  бонуси будуть автоматично нараховуватися при кожній покупці. Накопичивши будь-яку суму бонусів на карті, власник карти може сплатити ними товар частково або повністю в будь-якому торговому центрі.

Приємних Вам покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку