Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Готові рішення. Ремонт за 73 грн/кв.м.

04.01.2011

Всі з нас рано чи пізно стикаються з думкою про те, що пора б щось змінити у своїй квартирі, будинку, кімнаті. Кожен з нас обов'язково, рано чи пізно починає ремонт. У багатьох слово «ремонт» викликає паніку і асоціюється з великими витратами нервів, часу, і, звичайно ж, фінансів. Національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» поспішає розвіяти цей міф і в даній рубриці спробує допомогти Вам, дорогі покупці, змінити своє ставлення про ремонт. Ми допоможемо Вам заощадити ваш час, і гроші, і нерви.

Отже, якщо час для ремонту прийшов, пропонуємо Вашій увазі готове рішення для ремонту кімнати площею 15 кв.м своїми силами. Прислухаючись до порад від «Нової Лінії» ремонт не займе у Вас багато часу, а головне - Ви зможете заощадити свої кошти, так як «Нова Лінія» - це мережа гіпермаркетів, що пропонує товари за цінами, доступними кожному українцю.

Перше, що треба зробити - це звільнити кімнату від меблів, зняти старі шпалери і підлогове покриття. Для вирівнювання стін і стелі Вам знадобиться гіпсова шпаклівка ТМ «Профлайн». Для кімнати площею 15кв.м досить буде 3-х мішків по 20 кг кожен. Товщина шару повинна бути не більше 0,5-1 мм. Не забувайте, що термін придатності готового розчину шпаклівки - 75 хв, тому рекомендуємо Вам розводити її частинами, а не всю одразу. За допомогою шпаклівки Ви приберете всі тріщини і нерівності.

гіпсова шпаклівка ТМ «Профлайн»

Для підлоги рекомендуємо придбати ламінат Kronoflooring Neutral Італійський Горіх, тим більше у січні у Вас є можливість купити його за суперціною - всього 42,80 грн за м.кв. Для правильного укладання ламінату необхідно постелити підкладку зі вспіненого поліетилену, товщиною 2 мм, яка служить додатковим теплоізолятором і має здатність знижувати вібрацію, удари і нерівності.

ламінат Kronoflooring Neutral Італійський Горіх та підкладка 2 мм

Таке підлогове покриття довговічне, не вимагає спеціального догляду, і, що важливо, стійке до зносу. Супутніми товарами для укладання підлоги послужать пластикові плінтуса за ціною 11 грн за штуку і куточки внутрішні і зовнішні. Для квадратної або прямокутної кімнати без вигинів Вам знадобиться 6 плінтусів і 2 зовнішніх і 4 внутрішніх куточка, 2 з'єднувача плінтуса.

плинтус

Стелю пропонуємо пофарбувати в класичний білий колір. Для цих цілей рекомендуємо водоемульсійну фарбу Chameleon Line Wandfarbe. Однієї банки ємкістю 2.5 л за ціною - всього 19,90 грн буде достатньо.

водоемульсійна фарба Chameleon Line Wandfarbe

Переходимо до стін. Для кімнати в 15 кв.м досить встановити 3 розетки і 1 вимикач. Все це обійдеться Вам в «Новій Лінії» всього в 21,70 грн.

выключатель+розетка

Вже підготовлені стіни пропонуємо обклеїти паперовими шпалерами Холодок, шириною 0,53м. Для обклеювання всіх стін Вам знадобиться 9 рулонів шпалер і 2 упаковки клею ТМ «Профлайн». У січні у Вас є можливість придбати шпалери за ціною 12 грн за рулон і клей (250гр) всього за 13,90 грн.

обои+клей

Отже, дотримуючись наших рекомендацій з ремонту кімнати, і відвідавши один з гіпермаркетів національної мережі «Нова Лінія», вартість ремонту кімнати, площею 15 кв.м обійдеться Вам всього в 1090 грн, відповідно 1 квадратний метр ремонту буде коштувати всього 73 грн. Погодьтеся, це економія, і при чому, істотна. Якщо ж Ви при купівлі товарів скористаєтеся бонусною картою, то зможете заощадити кошти для покупки новорічних подарунків або ж додаткових елементів декору!

Чекаємо на Вас у наших гіпермаркетах! «Нова Лінія» переконає Вас у тому, що ремонт може бути приємним і досить економним для сімейного бюджету!

Повернутися до списку