Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ковролін Румба: красиво і практично

04.08.2010

Вибираючи підлогове покриття для дому або офісу, українці найчастіше зупиняють свій вибір на ковроліні. І це не дивно. Шумоізоляція, утеплення підлог, простота догляду і тривалий термін експлуатації - це ще не повний перелік переваг цього виду покриття. Будь-яке приміщення з ковроліном стає набагато затишнішим.

Реалізувати дизайнерські ідеї з цим матеріалом дуже легко: його можна нарізати під нестандартні розміри кімнати, краї обробити вже після нарізки необхідних розмірів, а на укладання ковроліну витрачається зовсім мало часу. Для тих, хто хоче зробити свій інтер'єр комфортним та оригінальним, інтернет-магазин Нова Лінія пропонує ковролін Румба за ціною 34,50 гривень за квадратний метр. Ковролін Румба, вітчизняного виробництва, виготовлений з поліпропілену і повсті. Висота ворсу - 3,5 мм, ширина - 3,5 м. Рекомендується для використання в офісах і квартирах. Його можна стелити на будь-яку основу, навіть на бетонну плиту.

Ковролін Румба

Для якісного та естетичного укладання ковроліну інтернет-магазин Нова Лінія пропонує використовувати клей для приклеювання ковроліну, профіль декоративний для облаштування переходів, ніж для підрізування ковроліну, двосторонній скотч і елемент завершення інтер'єру - плінтус ПВХ.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку