Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Садова техніка в «Новій Лінії» - красивий сад без проблем!

01.07.2011

Передові технології не стоять на місці. З кожним днем з'являється нова техніка для уходу за садом. Вона допоможе Вам тримати сад в чистоті і порядку, але і економити час на його прибиранні. Ми пропонуємо Вам великий вибір садової техніки різних країн-виробників : Німеччина, Італія, Росія, США, КНР та інші.

У нашому магазині "Нова Лінія" Ви зможете знайти наступні товари за відходом саду :

  • бензопилабензопили. Незамінний інструмент для підрізування дерев і заготівлі дрів. Бензопили бувають трьох видів: побутові, напівпрофесійні і професійні. Побутові придбавають, коли потрібно підрізувати дерева і заготовити дрова для каміна. Ресурс роботи в середньому близько 20 годин експлуатації в місяць. Їх невелика потужність компенсується легкою вагою і зручністю в зверненні. Напівпрофесійні бензопили виконують різні роботи - від ремонтно-будівельних до валяння дерев. Професійні бензопили мають високу потужність. Найважливішою особливість їх являється здатність роботи без перерви до 8 годин. Ці бензопили роблять з міцних і якісних матеріалів. Найчастіше вони використовуються для лісозаготівель.
  • газонокосилкагазонокосарки. Призначені для підрізування трави. Вони оснащені спеціальними колесами при допомозі, яких легко управляти на нерівних ділянках землі. Електричні газонокосарки легкі у використанні і обслуговуванні, і у них доступна ціна. Такі газонокосарки мають особливість, що вони прив'язані до електрики. Бензинові газонокосарки використовують професіонали, яким треба обробляти великі площі. Вони зручні в експлуатації, мають великий термін служби і більше функціональні.
  • триммер. Незамінний помічник, за допомогою якого легко можна підрівняти траву біля огорож і квітників на невеликих ділянках. Також він допоможе Вам швидко і якісно позбавиться від бур'яну на садовій ділянці.
  • кущорізи. Використовуються для вирівнювання і формування «живої» загорожі, підрізування одиничних гілок дерев і кущів і розчищення площ для нової посадки.
  • мотокосамотокоси. Допоможуть Вам скосити велику кількість трави, зрізувати кущі та підліска. Вони можуть бути обладнані двох- чи чотиритактними бензиновими двигунами. Мотокоси можуть працювати тривалий час, що надзвичайно зручно на великих площах. При купівлі мотокоси потрібно звертати увагу на потужність, оскільки від неї залежить продуктивність і витрата палива.
  • ґрунтофрези. Відноситься до одного з самих затребуваних на сьогодні устаткування. Допоможуть швидко і якісно фрезерувати і розпушувати землю. Вони можуть бути горизонтальними і вертикальними з шириною захоплення до 6м. Лише за один прохід ґрунтофрез змізерніє ґрунт вирівнює і накочує верхній шар. Після такої обробки можна спокійно сіяти різноманітні овочі, рапс і злакові культури.

Купуючи товар в інтернет-магазині "Нова Лінія", Ви придбаваєте товар від кращих виробників: Німеччині, Італії, Росії, США, КНР і інші. Наші співробітники допоможуть Вам отримати усю інформацію по товару, що цікавить, і придбати за короткий час необхідну техніку. Для постійних покупців існує програма лояльності.

Повернутися до списку