Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Садові інструменти від Black&Decker

У кожну пору року сад чарує нас своєю красою. Осінь, зима, весна, літо - змінюються фарби, запахи, звуки, настрій. Але для того, щоб сад радував нашу душу, за ним необхідний догляд. І особливо ретельний - влітку. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує техніку Black&Decker для догляду за присадибною ділянкою.

Триммери Black&Decker

Триммер - незамінний інструмент, за допомогою якого Ви легко скосите траву у важкодоступних місцях саду. Особливо зручно скошувати триммером траву між кущами, між квітами, вздовж доріжок. Легкий і компактний триммер допоможе підтримувати акуратність і чистоту в саду.

Для невеликих і важкодоступних ділянок саду варто придбати електричний триммер Black&Decker GL 652. Цим триммером користуватися легко і просто. Телескопічна штанга дозволяє відрегулювати довжину косарки під будь-яке ріст. Легкий - трохи більше 3 кг - і потужний триммер Black&Decker GL 652 відрізняється високою продуктивністю. Ширина прокоса - 25 см. Крім того, його зручно зберігати - є гачок-рукоятка для зберігання мережевого кабелю.

Для середніх газонів підійде електричний триммер Black&Decker GL301. Потужність двигуна цієї моделі - 300 Вт, що забезпечує високу продуктивність. Це зручний інструмент з двома ручками для балансу і комфорту. Ширина прокоса - 25 см.

Триммер Black&Decker GL701 - інструмент для роботи на великих ділянках. Потужність цієї моделі - 550 Вт. Працює триммер Black&Decker GL701 швидко і продуктивно. Двигун розташований вгорі, що попереджає його контакт з вологою.

Газонокосарки Black&Decker

Для скосу і підрівнювання трави, для догляду за газоном, щоб він виглядав рівним, густим килимом, Black&Decker пропонує газонокосарки.

Для побутових цілей, для обробки трави на малих і середніх газонах зручно користуватися електричною газонокосаркою Black&Decker GR3000. Вона відмінно підійде для ділянок площею до 500кв.м. Газонокосарка працює від мережі електроживлення, обладнана двигуном потужністью 1000 Вт. Газонокосарка працює швидко і практично безшумно. Ширина захвату - 35 см. Black&Decker GR3000 - відмінне придбання для використання на трохи нерівних ділянках.

Електрична газонокосарка Black&Decker GR3400 використовується для робіт на малих і середніх газонах. Корпус газонокосарки виготовлений з міцного пластику. Ця модель газонокосарки оснащена потужним двигуном на 1200 Вт і при цьому працює тихо. Газонокосарка оснащена спеціальним гальмом, завдяки якому можна миттєво зупинити роботу ріжучого ножа. Крім того, Black & Decker GR3400 дає можливість вибирати висоту скошування. Прямо на рукоятці вибирайте одне з 5 положень скошування: 23, 33, 43, 53 і 63 мм.

Купити газонокосарки та тримери

В інтернет-магазині Нова Лінія великий вибір товарів для дому і саду. Служба доставки працює без вихідних і доставить товар прямо під під'їзд. Менеджери інтернет-магазину допоможуть вибрати необхідний товар. Якщо ж Ви хочете придбати газонокосарку або триммер Black&Decker, телефонуйте за телефонами 044 393-76-26, 095 26-90-900 з 8:30 до 18:00 або в будь-який час доби оформляйте замовлення на сайті інтернет-магазину.

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку