Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Самовивезення: купуємо швидко і зручно

22.07.2010

Всі інтернет-магазини надають покупцям послугу доставки товару. Ця послуга користується великою популярністю. Тим не менш, дивлячись на монітор комп'ютера покупцеві іноді складно визначити, чи підходить товар, чи має необхідні якості. У таких випадках хочеться побачити річ або матеріал, помацати і т.д. Ось чому багато покупців забирають товар, зарезервований в інтернет-магазини, самовивозом.

Покупка в інтернет-магазині без доставки дуже проста справа. Спочатку покупець оформляє замовлення через корзину на сайті або по телефону. Потім працівники інтернет-магазину та мережі торговельних центрів «Нова Лінія» виконують резервування товару і повідомляють покупцеві номер інтернет-замовлення. Наступний етап - покупець прибуває в торговий центр «Нової Лінії» і придбає зарезервований товар.

У такого виду купівлі є безліч переваг. Об'єднує їх одна риса - економія часу. Отже, в першу чергу, не доводиться витрачати час на пошук товару в магазинах міста. Вибрати товар та оформити замовлення можна не виходячи з дому.

Також примітно, що деякі товари, наприклад сезонні, розкуповуються дуже швидко. Ціни на них можуть часто мінятися. Але якщо покупець зарезервує товар через інтернет-магазин «Нової Лінії», то може бути впевненим, що він буде на місці за ціною резервування протягом трьох днів.

При самовивезенні покупець забирає товар у зручний для себе час (а не чекає доставку), і в обраному магазині оплачує підходящим для себе способом. Щоб забрати товар, необхідно в торговому центрі підійти до стійки «Обробка замовлень інтернет-магазину», вона знаходиться в холі магазину, назвати номер інтернет-замовлення і отримати у працівника «Нової Лінії» (менеджера безготівкового розрахунку) документ на отримання товару. Після цього покупець забирає зарезервований товар у відповідному відділі магазину. На касі покупець віддає отриманий раніше документ касиру і оплачує замовлення.

Крім усього перерахованого вище, варто врахувати, що змінити склад замовлення покупець може просто поклавши необхідний товар у кошик безпосередньо в магазині. Якщо ж все-таки покупець вирішить, що доставка йому потрібна, то її завжди можна замовити в торговому центрі біля стійки з вивіскою «Доставка».

Також не забувайте скористатися бонусною карткою або можливістю отримати її.

Бажаємо Вам приємних покупок в мережі торгових центрів «Нова Лінія»!

Повернутися до списку