Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Сантехніка для кращого життя

24.01.2011

Правильно і зі смаком підібрана сантехніка дозволить перетворити ванну кімнату в місце естетичної насолоди і релаксації. Навіть якщо ваша ванна кімната або туалет малі за площею, не біда. Купуючи в Новій Лінії, з будь-яким бюджетом, ванну кімнату можна облаштувати таким чином, що звичайні гігієнічні процедури принесуть набагато більше приємних відчуттів і користі для тіла. А в здоровому тілі, як відомо, і дух себе почуває краще! У цій статті ми надамо вам цікаві поточні пропозиції, необхідні для облаштування сучасної ванної кімнати і туалету.

ванна01(2).jpgВанна, мабуть, предмет № 1 у кожному будинку або квартирі. Звичайно ж, провідну роль відіграють габарити, а далі справа за вами: акрилову - приємну на дотик і демократичну за ціною, чавунну - для любителів поніжитися або сталеву, німецької якості - вибір за вами.

У сьогоднішній пропозиції акрилові ванни за ціною від 625 грн, сталеві - від 580 грн, чавунні - від 1388 грн. Любителям водних процедур пропонуємо гідромасажні ванни. Шість масажних форсунок, підголовник, радіо і підсвічування на панелі управління - це гідроаеромассажная ванна Massagie MB-0116 і всього за 5730 грн. За кілька хвилин Massagie MB-0116 не тільки зніме стрес і втому, але і подарує незабутні хвилини релаксу, про який ми згадували на початку статті.


_01.jpgДушові кабіни відмінно підійдуть у тому випадку, коли на невеликій площі хочеться розмістити максимум корисних речей. Нова Лінія пропонує душові кабіни з_02.jpg мілким і глибоким піддоном, різних кольорів і цінових категорій від 885 грн. Піддон, заввишки 50 см виготовлений з високоякісного акрилу і укомплектований необхідними деталями для монтажу - сталевим каркасом і сифоном. Каркас кабіни виготовлений з алюмінію, який не піддається дії корозії. Двері виготовлені з надійного розжареного скла і встановлені на самоподводящіхся роликах.

Крім того, якщо подбати про душову панель або в крайньому випадку якісний душовий набір, в результаті можна одержати ефект не гірше гідромассажної ванни. Зверніть увагу на панель Murani KF-514 - 6 масажних форсунок, верхній та ручний душ, корпус додатково армований штучним скловолокном, що робить його міцним, легким і водостійким.


tumbi.jpg

Істотно оновився розділ Умивальники та Меблі для ванної. Подобається вам класичний варіант – обирайте умивальник на п'єдесталі. Для більш серйозного підходу - тумба з раковиною і дзеркалом підібрані в тон плитці. Вибрати є з чого. Набори для ванних кімнат Imprese Cardinale за ціною від 1100 грн виконані в різних кольорах синій, бежевий, зелений, рожевий і в розмірах від 65 до 105 см ширини тумби.

12121.jpgЗвичайно ж, подбали ми і про змішувачі. Німецькі Grohe, болгарські Vidima, чеські Imprese, італійські Emmevi. З керамічним картриджем, покриті хромом змішувачі, як класичні так і в модерн-дизайні, гідно прикрасять ваш умивальник, кухонну мийку або душову кабіну.

Вимогливим і тонким поціновувачам комфорту пропонуємо термостатичний змішувач для душу Royle 7024824C за супер-ціною 420 грн. Користуючись змішувачем Royle ви можете спокійно приймати душ, не боячись перепаду температури води через зниження тиску.




У лінійці компактів з гордістю готові запропонувати вам моделі, які завоювали довіру і любов покупців, бренду RAK Ceramics, 131313.jpgОАЕ. Моделі із серії Compact в різних кольорах за ціною від 780 грн стали хітами продажів з моменту їх появи в торговельних центрах Нова Лінія. Секрет такої популярності, на наш погляд, криється в унікальній витонченості ліній, надійності зливної арматури і, звичайно ж, в доступності ціни.Сантехнічний фарфор має тверду і гладку поверхню, менш пористий, відрізняється більш низьким коефіцієнтом водопоглинення і, відповідно, менше вбирає грязь і запахи. Санітарний фарфор більш стійкий до ударів і механічних пошкоджень. Виробник дає 25 років гарантії на порцеляну.

Не зайве буде згадати, що такі моделі від RAK Ceramics як Shino, Alida Venus, Amanda, Washington та ін. реклами вже не потребують. Найкраща реклама для них - це поради друзів і знайомих, які вже купили ці ексклюзивні та якісні унітази.


Будь-які роботи у ванній кімнаті пов'язані із заміною дрібних деталей, заміна то змішувача чи сифона. У Водопостачанні та каналізації ви знайдете сотні потрібних дрібниць. Фільтри для води і катриджі для них, крани та сифони, труби і шланги, перехідники і муфти.

Замовляйте товари на сайті або телефонуйте за номером 044 393-76-26 або 095 26-90-900 і ми допоможемо Вам купити сантехніку, яка зробить життя кращим!

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку