Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

СТВОРИ РОМАНТИКУ В КОЖНОМУ КУТКУ СВОЄЇ ДОМІВКИ.

02.02.2017

Чим ближче весна - тим більше хочеться тепла, краси та романтики.

глав.jpg

Напередодні Дня усіх Закоханих пропонуємо вашій увазі 5 лайфхаків, які допоможуть підготувати оселю до свята та здивувати свою сім’ю та коханих.


Дитяча

Хто, як не діти потребують уваги, емоцій та спогадів. Створюйте умови, які допоможуть діткам розвиватися, привчайте їх до прекрасного з самого дитинства. Розвивайте їхні таланти за допомогою фарб, біле полотно і фарби для малювання – чудовий варіант для реалізації дитячих ідей та фантазій. А Handmade – це спосіб відкрити нові таланти.

дитяча.jpg


Спальня

Постільна білизна, подушки та пледи. Атрибутика кохання – в деталях. Білий з червоним, рожевий, колір тіффані - символізують справжні почуття. Тому обираючи текстиль для спальні зверніть уваги саме на такі відтінки та кольори.

Спальня


Вітальня

Вітальня – центр сімейного затишку. Де кожна річ має свою історію. Відтворіть свою історію кохання за допомогою фотографій, фоторамка Колаж допоможе згадати найприємніші моменти.

Вітальня


Кухня

Приготувати смачну вечерю, обрати необхідний декор, підібрати посуд келихи? Без надійної кухонної техніки не обійтися, з її допомогою готувати цікавіше та набагато простіше. Особливо десерти. Якщо плануєте приготувати солодкий подарунок, тоді форми для випічки у вигляді сердець. Кекси та капкейки, тістечка, торти не залишуть без уваги нікого. Келихи для вина, окремо для червоного та білого, головне не переплутати. Як варіант, приготувати щось нове та особливе, і не забувайте, що якість завжди перевершує кількість. А ще, свіжозварена кава в ліжко не зрівняється ні з чим.

Кухня



Ванна

Аромасвічки, легка музика, махрові рушники допоможуть розслабитися та відчути атмосферу турботи. А гаряча ванна з улюбленим гелем для душу чи сіллю для ванни гарантують відчуття легкості та свіжості.

Ванна

Повернутися до списку