Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Суміші для оздоблювальних робіт

29.07.2011

Жоден ремонт не можна представити без використання оздоблювальних матеріалів. Напевно, для придбання таких матеріалів для ремонту офісу, дому або квартир, Ви хоч раз в житті відвідували будівельні ринки і магазини, це займає багато часу і стомлює. У інтернет-магазині "Нова Лінія" Ви зможете усе придбати, заощадивши при цьому час і сили.

Що ж собою є оздоблювальні матеріалами. Це матеріали, які використовуються як для оздоблювання внутрішніх приміщень так і фасадів будівель. До цих матеріалів відносять оздоблювальні суміші, лаки, фарби, гіпсокартон, клеї та ін.

Інтернет-магазин "Нова Лінія" пропонує великий вибір сумішей для оздоблювальних робіт. Ми постараємося трохи розповісти про кожну групу оздоблювальних сумішей, і пояснити для чого і в якій послідовності варто їх застосовувати.

ґрунтовкаВ першу чергу для того щоб покласти плитку, наклеїти шпалери, пофарбувати стіни або обштукатурити, слід потурбуватися про ретельну обробку поверхні, для цього використовують ґрунтовку. Ґрунтовка є основою для оздоблювальних робіт. Залежно від типу і призначення, ґрунтовки вбираються в поверхню, при цьому зміцнюють її, сприяють рівномірному нанесенню фарби, штукатурки, шпаклівки, шпалерного і клею для плитки, покращують зчеплення матеріалів з основою, зменшують витрату фарби і допомагають запобігти появам плісняви і грибка.

Основним завданням штукатурки є створення рівної поверхні для різних елементів стін, перекриттів, перегородок, колон, будівель та ін. Залежно від призначення та матеріалу, з якого виконаний конструктивний елемент, і умов експлуатації, в яких елемент обробки знаходитиметься, застосовуються різні види штукатурок: акрилова, гіпсова, вапняна, полімерна, цементна і цементно-вапняна.

Для того, щоб остаточно вирівняти поверхню, вам знадобитися шпаклівка. Шпаклівка - це порошковий або пастоподібний матеріал, який застосовується для вирівнювання поверхні стін і стел,і які підлягають забарвленню і наклеювання шпалер. Вони діляться на такі типи - стартова, фінішна і універсальна. Стартова шпаклівка являється, як правило, більше крупнозернистою і наноситься першим шаром на поверхню. Фінішна шпаклівка по своєму складу дрібнозерниста, застосовується як фінішний шар на поверхні.

наливна підлогаНаливна підлога потрібна усім, хто задумав покрити підлогу ламінатом, ковроліном або лінолеум. Це довговічне і міцне покриття, яке виготовляється на основі полімерних самовирівнюючихся сумішей. Головною перевагою наливної поли є простота експлуатації і швидкість - робоча суміш, завдяки плинності приховає усі нерівності бетонної стяжки, що дозволить укласти паркетну дошку, ламінат, лінолеум і ковролін.



гідроізоляціяСуміші для гідроізоляції - це склад сухих сумішей на основі цементу і еластичної гідроізоляційної мастики на полімерній основі. Застосовуються для захисту від проникнення води і вологи усередину споруди або за його межі. Гідроізоляція дозволяє нормально експлуатувати Ваші приміщення і підвищить їх надійність і довговічність стін і підлоги.

Інтернет-магазин "Нова Лінія" пропонує широкий асортимент оздоблювальних сумішей різних видів і для різного застосування. Наші менеджери допоможуть Вам підібрати те, що потрібно для різних цілей і дадуть відповідь на усі питання, що Вас цікавлять.


Повернутися до списку