Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ваші будови довговічні і надійні з магазином "Нова Лінія"

Цеглина - це штучний камінь, який, завдяки випаленню і обробці парою, має міцні властивості. Застосовується для будівельних і облицювальних робіт.

"Нова Лінія" пропонує великий вибір облицювальної і будівельної цегли. Ми постараємося трохи проінформувати Вас, яка цеглина у нас є у продажу і де її використовують.

Гіперпресована цегла

Гіперпресована цегла є відносно новим явищем на ринку. Облицювальну гиперприсованный цеглину виготовляють з білого високоякісного цементу, армуючих добавок, піску різних наповнювачів і кольорових пігментів за допомогою методів гіперпресування, вібропресування або вібролитва. Пластикові, поліуретанові і гіпсові форми використовуються при литві. Вона відмінно зарекомендувала себе на ринку. Ця цеглина має величезний попит на відміну від інших фасадних будівельних матеріалів, є не лише облицювальним матеріалом, але також конструкційним (тобто здатна нести навантаження, виступати стіною, що несе), а також має велику колірну гамму. Гіперпресована цеглина відштовхує від себе воду жири, бруд, і не виділяє в атмосферу токсинів, з легкістю очищається за допомогою будь-яких миючих засобів, які не містять абразивні частки. Ця цеглина не піддається гниттю і корозії, а ще і має хорошу здатність протистояти плісняві грибкам і бактеріям. Лабораторними дослідженнями підтверджується нетоксичність і антибактеріальний ефект. Гіперпресована цеглина - це екологічно чистий матеріал.

керамічну цеглу

Для зведення стін, що несуть і самонесущих, перегородок, одноповерхових і багатоповерхових будівель і споруд, кладки фундаментів, зовнішньої частини димарів, побутових і промислових печей, заповнення порожнеч в монолітно-бетонних конструкціях використовують керамічну цеглу. Розглянемо переваги облицювального і рядового (будівельного) керамічної цеглини. Керамічна облицювальна цеглина застосовується здебільш в усіх областях будівництва. Виготовляється за спеціальною технологією. Вона має бути не лише красивою але і надійною. Облицювальну керамічну цеглину застосовують при зведенні нових будівель, а також використовується в різних реставраційних роботах. Її застосовують при облицюванні цоколів будівель, стін, огорож і для внутрішнього дизайну.

Ракушняк

Ракушняк - це природний камінь, гірська порода, відноситься до чистих вапняків. Він не вступає в реакцію з речовинами, які містяться в інших будівельних і обробних матеріалах. Ракушняк є природним фільтром, збагачує повітря зіллю і йодом а також має антибактерицидну властивість (у людей, що знаходяться в такій атмосфері, піднімається життєвий тонус, покращується настрій, зміцнюється загальний стан організму). Він має допустиму стиранність (можна спокійно застосовувати для облицювання сходових маршів і вхідних груп жилих приміщень). Жароміцна порода. При будівництві житлових будинків заввишки не більше третього поверху природний камінь використовується в якості стінного матеріалу. У залізобетонному каркасному будівництві в якості перегородок і зовнішніх стін використовують ракушняк, а також застосовується при будівництві підсобних споруд, обгороджувань і т.п. Ще можна його використовувати у вигляді лицьової плитки для зовнішньої і внутрішньої обробки, декоративній обробці архітектурних елементів будівель і споруд, в проектуванні ландшафту ділянок і садів.

Силікатна цегла

Силікатна цегла - це суміш кварцового піску, повітряного вапна і води. Важливу роль грає звукоізоляція при зведенні міжквартирних або міжкімнатних стін. Порівнюючи з керамічною цеглиною, силікатна має велику щільність, тому менше проводить звук. Силікатну цеглину застосовують для кладки стовпів і стін в промисловому і цивільному будівництві. Теплозахисні властивості не дуже високі. А коефіцієнт влагопоглинання високий, це являється слідство меншої морозостійкість. При намоканні відразу ж зменшується в рази теплозахисні властивості.

Шамотна цегла

Шамотна цегла здебільш складається з 60-80% вогнетривкої глини, яку обпалюють за спеціальною технологією. До складу вогнетривкої цеглини, щоб вона була міцнішою, додають графітові і коксові добавки, і великі зерна кварцу, які надають своєрідне краплення зовнішньому вигляду. Цю цеглу широко використовують для кладки камінів і печей, тому що він випускається не лише в стандартному виконанні, але і може бути різної форми та розміри. Вона буває у формі трапеції, арки і клинка, що дуже цінується при кладці печей із складною формою. Поверхня печі, яка виконується з шамотної вогнетривкої цеглини, можна не штукатурити, а залишити такою. Жовто-коричнева текстура з характерними крапками дуже добре буде виглядати в інтер'єрі будь-якого приміщення. Цей вид цеглини є головним матеріалом для створення камінів, печей і димарів усіх типів і будь-якої складності. Використання якої-небудь іншої цеглини при будівництві печей і камінів, не допустимо, і може відразу привести до руйнування.

Купуючи цеглу в інтернет-магазині "Нова Лінія" наші співробітники допоможуть Вам визначитися з вибором, щоб Ваші будівлі стояли дуже довго. Для постійних покупців існує програма лояльності.

Повернутися до списку