Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Умови Акції «Даруємо здоров’я!»

1. Організатори акції
1.1. Організатором рекламно-маркетингової акції «Даруємо здоров’я» (надалі - Акція) є ПрАТ «Нова Лінія» (далі – Виконавець), що знаходиться за адресою:
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8
2. Територія проведення і тривалість Акції
м. Київ, вул. Оноре де Бальзака, 65/1;
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8
Київська обл., м. Бориспіль, вул. Горбатюка,2;
м. Львів, вул. Щирецька, 7;
м. Дніпро, вул. Стартова, 9-а;
Одеська обл., Біляївський р-н, км. 462+828 м. (праворуч) автодороги м-05 Київ-Одеса;
м. Луцьк, вул. Шевченка, 13-б;
м. Ужгород, вул. Баб'яка, 48;
м. Харків, проспект Гагаріна, 318-в;
м. Кременчук, вул. Київська, 66-г ;
м. Херсон, вул. Нафтовиків 37;
Київська обл., м. Буча, Нове шосе, 48
Одеська область, 21 км Старокиївського шосе, буд.7, в адміністративних межах Фонтанської сільської ради;
Запорізька область, Запорізький район, с. Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1 е
. Акція триватиме з 01.08.2019 до 19:00 год. 31.08.2019, згідно з режимом роботи мережі ТЦ «НОВА ЛІНІЯ» (надалі – Період проведення Акції).
Більш детальну інформацію про Акцію можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті ПрАТ «Нова Лінія» www.novalinia.com.ua, за телефоном гарячої лінії ПрАТ «Нова лінія» 0-800-50-47-47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
* мається на увазі участь в акції, яка проводиться на безоплатних засадах, має на меті рекламування товарів, сприяння їх продажу (наданню) і не є лотереєю; на організацію та проведення акції ПрАТ «Нова Лінія» (Одеське шосе, 8, смт. Чабани, Київська обл., 08162 , Україна) витрачає свій прибуток (дохід). Під словом «Виграй» мається на увазі можливість отримати сертифікат Переможця, відповідно до якого ПрАТ «Нова Лінія» здійснить оплату повної вартості договору добровільного медичного страхування (дія договору: 12 місяців) на користь переможця Страховику на умовах акції «Даруємо здоров’я», що діє з 01.08.19 до 31.08.19 у мережі ТЦ «Нова Лінія». Подробиці на сайті http://novalinia.com.ua/ або за телефоном гарячої лінії: 0 (800) 50-47-47. Безкоштовні дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів.
3. Продукція, що бере участь в Акції
3.1. В Акції бере участь будь-яка продукція (надалі – продукція), яка представлена в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреси яких наведено в п. 2.
4. Право на участь в Акції
4.1. Брати участь в Акції можуть усі особи, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє- та правоздатність). УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора, власники та співробітники рекламних агентств та інших організацій, причетних до проведення Акції, а також безпосередні члени їх родин. Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.
5. Порядок участі в Акції
Для участі в Акції необхідно:
5.1. Придбати за готівку (без використання бонусів, рахується лише по сумі коштів, що була внесена готівкою) або через платіжну картку продукцію на суму від 1000 грн. по одному чеку, виключно в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса якого наведено в п.2 в період проведення Акції, що підтверджується наявністю розрахункового документу (фіскального чеку).
УВАГА! В разі безготівкового розрахунку покупець не може брати участь в акції.
5.2. Протягом дії Акції заповнити картку учасника, яка знаходиться у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
В картці учасника потрібно вказати відомості про покупку. Картка учасника має відривний купон, який покупець зберігає до фіналу Акції разом з фіскальним чеком.
УВАГА! За одним розрахунковим документом (фіскальним чеком), незалежно від кратності суми чеку 1000 гривням, Учасники Акції можуть заповнити ОДНУ картку учасника.
5.3. Заповнений купон необхідно опустити у промо-бокс, що знаходиться безпосередньо у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного торговельного центру «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
5.4. До участі в Акції допускаються лише картки учасника, що були заповнені у період проведення Акції згідно з режимом роботи ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», та заповнені згідно п. 5.2. та з урахуванням п. 5.5
УВАГА! Картка учасника, заповнена з порушеннями встановленого п. 5.2. порядку, виключає можливість Учасника брати участь в Акції.
5.5. Усі заповнені купони в період акції беруть участь у Фіналі Акції, що відбудеться за адресою, зазначеною у пункті 2, о 19:00 год. 31.08.2019 р., серед учасників, які зробили покупки продукції на суму від 1000 грн. одному чеку у період акції і зареєструвались у той самий період, за умови дотримання Учасниками Акції чинних Офіційних умов і які мають можливість отримати сертифікат, відповідно до якого ПрАТ Нова Лінія здійснить оплату Страховику повної вартості договору добровільного медичного (дія договору: 12 місяців) страхування на користь переможця (див. Таблиця 1).
Таблиця 1 - Перелік договорів медичного страхування

Вид договору добровільного медичного страхування

Кількість на один ТЦ

Кількість на акцію

КЛАССИК +

2

28

ВІП

1

14

Прийом купонів припиняється 31.08.2019 о 19:00 год. Під час фіналу акції на кожному ТЦ, адреси яких наведено у п.2, буде обрано переможців із складанням протоколу фіналу акції.
Всі отримані акційні картки учасника є власністю Організатора.
5.6. Учасники Акції повинні зберігати розрахункові документи (фіскальні чеки) на придбану продукцію та відривні купони для підтвердження здійснення покупки в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса якого наведено в п.2

6. Проведення Фіналу Акції.
6.1. згідно пункту 5.5. даних правил відбудеться Фінал Акції. Переможці акції мають можливість отримати сертифікат Переможця акції, відповідно до якого ПрАТ Нова Лінія здійснить оплату Страховику повної вартості договору добровільного медичного страхування (дія договору: 12 місяців) на користь переможця .
6.2. Визначення карток-переможців по проведеній Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед тих акційних карток учасників, що приймають участь в Акції.

7. Фінал акції буде проведено 31.08.19 о 19:00 год. за адресами, зазначеними у п.2.
7.1. Учасник Акції, акційну картку якого буде визначено такою, що стала переможцем, буде повідомлений про це одразу в місці проведення Фіналу Акції.
7.1.1. Присутність учасника Акції в місці проведення Фіналу Акції, є обов’язковою умовою для участі в акції. Якщо у наведених в п. 2. ТЦ учасник акції відсутній в даний час в місці проведення Фіналу Акції, участь в акції приймають інші акційні картки, за випадковою ймовірністю, шляхом жеребкування серед всіх акційних карток учасників.
7.2. Учасник Акції, акційну картку якого буде визначено такою, що стала переможцем, пред’являє відповідний розрахунковий документ (фіскальний чек), паспорт та ідентифікаційний код в місці проведення Фіналу першого етапу Акції (якщо при собі у учасника немає паспорту чи коду, він має право надати документи впродовж 3 днів з дня проведення фіналу). Пред’явлення відповідного розрахункового документу (фіскального чеку), паспорту, ідентифікаційного коду є обов’язковою умовою для участі в фіналі акції.
7.3. Процедура жеребкування триває, поки не буде визначений переможець, який в даний момент присутній під час проведення Фіналу Акції за адресом, зазначеною у пункті 2.
7.4. Особа, визначена як Переможець Акції, отримує сертифікат, відповідно до якого ПрАТ Нова Лінія здійснить оплату Страховику повної вартості договору добровільного медичного (дія договору: 12 місяців) страхування на користь переможця.
Укладання договору добровільного медичного страхування на користь Переможця Акції проводиться не раніше 15 дня та не та не пізніше 30 дня, що відлічуються з дати проведення фіналу акції, при умові відсутності заяви переможця про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення переможця, відповідно до вимог ст.9 ЗУ «Про захист прав споживачів», які відліковуються з дати проведення фіналу Акції.
Якщо переможець не звернувся впродовж вказаного терміну до адміністратора ТЦ з метою придбати акційний товар за ціною сертифікату, він втрачає право на акційного товару та не отримує будь-яку компенсацію.

У випадку подання переможцем (або іншою особою) заяви про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення переможця, в строки, визначені законом та розірвання при цьому договору купівлі-продажу, переможець втрачає право на отримання сертифікату. З моменту отримання сертифікату, Організатор Акції не несе відповідальність за використання сертифікату переможцем.
8.4. Сертифікат обміну не підлягає. Виплата грошового еквіваленту не допускається. Організатор виконує функцію податкового агенту щодо податку з доходів фізичних осіб, який сплачується до бюджету не пізніше дня оплати вартості договору добровільного медичного страхування на користь переможця.

9. Права та обов’язки Організатора.
9.1. Організатор залишає за собою право змінити дату проведення Фіналу етапів Акції та визначення Переможця, виду товару за сертифікатом.
Інформацію про змінену дату визначення Переможця або товару за сертифікатом можна буде дізнатися на сайті www.novalinia.com.ua.
9.2. Організатор не проводить повторне повідомлення Переможця про його перемогу.
9.3. Організатор Акції не несе відповідальність у випадку настання таких форс-мажорних обставин, як стихійних лих, пожеж, паводків, воєнних дій будь-якого характеру, блокади, суттєвих змін у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акцій обставин.
9.4. Організатор Акції не несе відповідальність за неможливість отримання сертифікату чи складання договору купівлі-продажу Учасником Акції по будь-яким причинам, які не залежать від Організатора, в т.ч. по причині зазначення Учасником Акції неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції. При цьому такий учасник Акції позбавляється права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації.
9.5. Організатор Акції не несе відповідальності відносно майбутнього використання дарунку.
9.6. Переможці акції ознайомлюються з умовами договору добровільного медичного страхування та дають згоду на страхування (встановленого зразку). В іншому випадку, переможці втрачають право на оплату договору медичного страхування і не отримають будь яку компенсацію
9.7. Переможці акції страхуються за договорами добровільного медичного страхування згідно з обмеженнями, встановленими Страховиком у відповідному договорі та у правилах Страховик.
9.8. Переможець може передати право на добровільне медичне страхування будь-якому повнолітньому члену його родини.

10. Прикінцеві положення
10.1. Всі результати Акції є остаточними і оскарженню не підлягають.
10.2. Організатор Акції не вступає у суперечки з-поміж самих учасників щодо визначення їх претендентом на отримання дарунку.
10.3. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Офіційних умов, і/або питань, не урегульованих цими Офіційними умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.
10.4. Учасники Акції, які заповнили акційні купони протягом періоду проведення Акції, погоджуються, що у разі отримання ними сертифікату, передбаченого умовами Акції, їх особисті дані, які були надані Організатору, а також фіксація самого процесу надання дарунку, можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди Учасника, і таке використання ніяким чином Учаснику не оплачується.
10.5. Дані правила можуть бути змінені/доповнені Організатором протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на сайті www.novalinia.com.ua. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування, якщо інше не буде передбачено змінами/доповненнями діючих Офіційних умов.
10.6. Порушення Правил проведення Акції або відмова від виконання діючих Офіційних умов позбавляє Учасника можливості претендувати на отримання передбаченого чинними Офіційними умовами сертифікату.
10.7. Факт заповнення картки учасника означає надання повної згоди Учасників з усіма умовами чинних Офіційних умов рекламно-маркетингової акції.
10.8. Організатор Акції не відповідає за надання/ненадання переможцям Акції третіми особами послуг, за якість таких послуг, але надає інформаційне сприяння переможцям Акції в спорах з такими третіми особами.

11. Положення стосовно захисту персональних даних
11.1. Володільцем персональних даних Переможців Акції є Організатор.
Персональні дані Переможців обробляються з метою забезпечення участі в цій Акції, маркетингових відносин, рекламних відносин, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку.
З метою обробки персональних даних обробляються ім’я, прізвище, по батькові, паспортні дані, контактний номер телефону, адреса електронної пошти ідентифікаційний код, адреса реєстрації.
З персональними даними будуть вчинятися такі дії: збирання, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних.
11.2. Розпорядником персональних даних Переможців Акції є Організатор та будь-які залучені ним треті особи, їм надаються всі права та покладаються всі обов’язки, які передбачені Законом.
Персональні дані Переможців без отримання від нього окремої згоди та/або повідомлення їх не можуть бути передані третім особам для забезпечення вручення Призів. Окрім того, передача третім особам персональних даних Переможців без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених Законом України «Про захист персональних даних», і лише (коли це потрібно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
11.3. Персональні дані Учасників Акції будуть оброблятися з моменту їх отримання та протягом Періоду проведення Акції, після чого вони будуть знищені у зв’язку із закінченням строку зберігання персональних даних. Персональні дані Переможців будуть зберігатися протягом терміну, який передбачено законодавством України для забезпечення вручення Призів, після чого вони будуть знищені у зв’язку із закінченням строку зберігання персональних даних.
11.4. Переможці можуть відкликати згоду на обробку своїх персональних даних, надіславши Володільцю персональних даних письмовий запит на адресу, вказану у цих Правилах, але при цьому він втрачає право на участь в Акції/отримання Призів.
Переможці володіють всіма правами, передбаченими статтею 8 Закону.
Беручи участь у цій Акції, кожен Учасник Акції / Переможець тим самим надає згоду Виконавцю на обробку його персональних даних

Повернутися до списку