Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Просте утеплення квартири ізоляцією Profline

01.09.2010

Літня спека закінчилася. Прохолодні вечори і ранки нагадують про те, що зима не за горами. Щоб у зимовий вечір у квартирі було тепло, вже зараз необхідно подумати про утеплення. Один зі швидких і зручних способів утеплення, який можна зробити самостійно - утеплення мінеральною ватою. З її допомогою можна легко утеплити балкон, внутрішні стіни квартира або будинку. Завдяки своїм властивостям, мінвата дозволяє «дихати» стінам, негорюча. Зберігає властивості більше 15 років.

З чого почати?

У першу чергу необхідно підготувати стіни. Утеплювати необхідно тільки ті стіни, які виходять на вулицю або в під'їзд, тобто сторони, де можливий перепад температур. Після видалення старих шпалер, фарби, побілки, стіни необхідно просушити. Найкраще робити це будівельним феном або, в крайньому випадку, ретельно провітрити приміщення.

У добре просушеній кімнаті зашпаровують тріщини, щілини і видаляють плінтуса. Кути і стики стін з підлогою проклеюють тканиною, поверх якої нанесений шар герметика. Це створить необхідний пароізоляційний шар.

Утеплення мінватою

Оскільки утеплення «з'їдає» частину житлової площі, рекомендується використовувати утеплювач з товщиною 5 см. Для цих цілей чудово підійде ізоляція Profline з щільністю 30 кг/кв.м. Це високоякісний продукт, вироблений на сучасному обладнанні з європейського сировини. Для каркаса знадобляться дерев'яні рейки, шурупи і дюбелі.

Клейовий розчин наносять по краю внутрішньої поверхні мінеральної вати. Потім мінвату приставляють до стіни. Укладання плит починають від верху стіни. Плити повинні щільно прилягати до стіни і добре триматися.

Для захисту утеплювача від намокання, зволоження і конденсації вологи використовують гідроізоляційну плівку, яку скобами кріплять до рейок. Після покриття утеплювача плівкою, стіни обшивають гіпсокартоном, пластиковими або дерев'яними панелями, які прикріплюються шурупами до рейок. Крім утеплювальний функції, подібні заходи підвищать звукоізоляцію.

Необхідні інструменти

В процесі робіт з утеплення внутрішніх стін, крім мінеральної вати і гідроізоляційної плівки, знадобиться шуруповерт, будівельний клей, скобозабивачі.

Всі необхідні матеріали можна знайти в інтернет-магазині Нова Лінія.

Для отримання бонусів не забувайте користуватися карткою.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Profline
Повернутися до списку