Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Вагонка пластикова

29.01.2013

Пластикова або вінілова вагонка - це досить таки практичний і недорогий матеріал для оздоблення приміщень будь-якого виду. Спосіб декорування стін і стель вагонкою поєднує в собі красу, економічність і простоту установки. Пластикова вагонка являє собою більш недорогу альтернативу іншим оздоблювальним матеріалам, наприклад, таким, як дерево, кахель, мармур, камінь і цегла.

Пластикові панелі виготовляються шляхом екструзії твердого ПВХ (полі-вініл-хлориду), використовуючи мінімальну включення пом'якшувача, вони не містять таких шкідливих компонентів як кадмій і азбест, при цьому володіючи безліччю переваг. ПВХ вагонка здатна швидко, і без традиційних для ремонту метушні і пилу, додати будь-якому приміщенню чудовий вигляд і досконалість за короткий час.

Вагонка пластикова випускається в різній тональності і має різні розміри панелей, завдяки чому дуже легко і просто підібрати необхідний декор і представити його візуально. За допомогою ПВХ вагонки ховаються всі нерівності і дефекти стін. Вона, на відміну від шпалер, не вимагає ретельної підготовки основи, а на відміну від гіпсокартону, буквально відразу після установки, надає завершений вигляд, і не вимагає шпаклівки, фарбування чи наклеювання шпалер.

Простота і швидкість монтажу пластикової вагонки дозволить багатьом покупцям самостійно, без витрат на ремонтну бригаду, швидко і легко встановити пластикові панелі в будь-якій кімнаті. Тут досить лише відсунути меблі, встановити монтажну рейку й прибити пластикову вагонку. При достатній підготовці до робіт, одну невелику кімнату можна оббити вагонкою за вихідні.

Також, завдяки своїй водостійкості і морозостійкості, вагонка ПВХ успішно застосовується для обробки балконів, покрівлі, невеликих будівель та інших об'єктів приватного та комерційного будівництва. Крім класичної білої вагонки, в асортименті магазинів представлена вагонка під різні породи дерева, а також різноманітних кольорів.

Протягом багатьох років експлуатації, вагонка зарекомендувала себе, як міцний і зносостійкий матеріал. Дивовижна практичність, зручність у використанні, еластичність і стійкість до пошкоджень - всім цим володіє вагонка пластикова. Крім чудових показників довговічності, ПВХ вагонка являє собою досить гігієнічний і невибагливий в експлуатації матеріал.

Пластини вагонки ПВХ мають внутрішню структуру у вигляді поздовжніх сот, що забезпечує високі тепло-і звукоізолюючі властивості.

Переваги вагонки пластикової:

1. Довговічна. Ідеальний зовнішній вигляд зберігається протягом 10 років при умовах експлуатації навіть в холодному кліматі. Стійка до впливу вологи та холоду.

2. Висока термостійкість. Експлуатується при температурі від -50 до +50 градусів.

3. Легкі у догляді. Вагонка пластикова очищається за допомогою будь-яких засобів, які не містять абразиви, хлор і кислоти.

Повернутися до списку