Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ванна: корисна річ для приємних процедур

26.10.2010

Ванна – незамінна річ у кожному домі. Крім гігієнічної функції, ванна допомагає швидко зняти стрес та втому. У холодну пору року прийом ванни швидко зігріє, покращить кровообіг та обмін речовин. Використовуючи ароматичні масла, мед, сіль, хвойний екстракт та інші добавки прийом ванни можна перетворити на лікувальний чи косметичний сеанс. Прийом ванни для сучасної людини, яка живе в напруженому темпі, – це чудовий спосіб відновити емоційні та фізичні сили. Тому вибір і придбання ванни – питання важливе. А якщо врахувати, що зазвичай ми купуємо ванну на 10 – 15 років, то й серйозне.

Ванни виготовляються з різних матеріалів. Найбільш поширені ванни із чавуну, акрилу та сталі. Кожен з матеріалів має свої переваги та недоліки, але усе-таки вибір ванни – це, в першу чергу, питання смаку, можливостей та вподобань.

Чавунні ванни

Чавунні ванни відомі нам і звичні давно. Вони відрізняються надзвичайною міцністю та довговічністю. Завдяки значній вазі, після установки така ванна стійка, вона не буде відходити від стіни, тому плитку можна класти до неї впритул. Чавунна ванна швидко нагрівається і довго тримає тепло. Емальоване покриття ванни залишається блискучим впродовж років. Доглядати за чавунною ванною просто. Єдине застереження – краще при чищенні обійтися без їдких засобів, тоді вона довго зберігатиме білизну та гладкість поверхні.

Акрилові ванни

Ванни з акрилу приємні на дотик. Завдяки малій вазі ці ванни легко монтуються, а у випадку пошкодження поверхня легко реставруються. Вода в акрилових ваннах холоне повільно, тому така ванна чудово підійде тим, хто любить ніжитись у ванні подовше. Доглядаючи за акриловою ванною, потрібно використовувати м’які губки та рідкі чистячі засоби.

Сталеві ванни

Сталеві ванни мають ряд власних переваг. Перше, що впадає у вічі – низька ціна. Друге – мала вага, що значно спрощує підйом на верхні поверхи. Емаль таких ванн якісна та довго зберігає блиск та білизну.

Ванни в інтернет-магазині Нова Лінія

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує широкий вибір ванн. Ви можете вибрати ванну, враховуючи потреби усієї сім’ї та розміри ванної кімнати. Різні форми, кутового чи звичайного розташування, у широкому ціновому діапазоні – від 580 гривень – ванна знайдеться для кожного.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку