Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ванна кімната - місце відпочинку нашого тіла

26.08.2011
Ванна кімната є не лише місцем чистоти тіла, але і місцем нашого відпочинку. На сьогодні ванна кімната займає гідне місце нарівні з іншими зонами, де наші фантазії і дизайнерські ідеї дозволяють оснастити їх зручно і красиво.

Існує декілька типів ванн, залежно від матеріалів - чавунні, сталеві і акрилові.vanna2.jpg

Чавунні ванни досі не втратили своєї популярності та мають попит. Основною перевагою цих ванн є міцність і довговічність. Чавунні ванни важкі, що гарантує стійкість ванни після коректної установки. Також чавунні ванни з емальованим покриттям мають хорошу теплоємність, що дозволяє довго підтримувати температуру води. Але у цих ванн є і свої недоліки. Із-за складності їх виробництва, чавунні ванни не можуть похвалитися різноманітністю форм і розмірів.

Сталеві ванни - легкі в монтажі та прості у використанні. До недоліків таких ванн відноситься те, що при наповненні ванни водою дзвін посилюється за рахунок ударів ванни об опору. Тому при купівлі сталевої ванни не варто забувати про гумові прокладення для поглинання шуму. Для того щоб ванна була стійка, бажано під дно ванни викласти стовпчики з цегли або пінобетону, а щілини залити монтажною піною, заздалегідь наповнивши ванну водою.

Акрилові ванни, на сьогодні, є лідерами на ринку сантехніки. Вони випускаються різних розмірів і форм. Акрилові ванни мають такі переваги: малою вагою, хорошою теплоємністю та довговічністю. Поверхню цих ванн легко пошкодити, але при цьому подряпини легко усунути простою наждачною шліфовкою. Такі ванни дуже гігієнічні.

vanna_gidro.jpgНа цьому етапі розвитку сучасних технологій з'явилися гідромасажні ванни, які виготовляються з акрилу. Гідромасаж - цей напрям струменя води змішаної з повітрям. Але не варто забувати, що такий масаж не рекомендується дітям і людям з серцевими захворюваннями.


На сьогодні на ринку сантехніки не останнє місце займають душові кабіни. Вони мають багато достоїнств, dush_kabina2.jpg якими не може похвалитися ванна. Душові кабіни займають мало місце, і при цьому не варто турбуватися про те що після прийняття душу вода потрапить на підлогу. Душові кабіни, які закриті з усіх боків, називаються гідробоксами. Вони включають безліч різноманітних функцій - це водний масаж, парова лазня, контрастний душ, підсвічування вбудоване радіо та багато іншого.



Інтернет-магазин «Нова Лінія» пропонує великий вибір ванн і душових кабін. Також ми пропонуємо великий вибір змішувачів і душових панелей.

Повернутися до списку