Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Вхідні металеві двері

11.12.2012

Ви вирішили встановити сталеві вхідні двері. І правильно зробили, адже вони надміцні і довговічні. Давайте разом спробуємо розібратися, якими характеристиками повинні володіти такі двері, щоб вони могли служити вам, як можна довше.

До дверей, які виходять на вулицю (зовнішні двері в приватному будинку, котеджі або двері на під'їзд) пред'являються підвищені вимоги до безпеки, до того ж вони повинні володіти високим рівнем тепло- і шумозахисту. Тому, зовнішні двері мають особливу багатошарову конструкцію і роблять їх із спеціального профілю. Такі двері і їх механізм повинні володіти захистом від утворення льоду і конденсату. Внутрішню порожнину дверей заповнюють звуко- і теплоізолюючим матеріалом.

В якості матеріалу для їх обробки використовують порошкове покриття або емалеві фарби. Вони протягом тривалого періоду найкраще протистоять негативним впливам навколишнього середовища: перепадів температур і атмосферним опадам, добре витримують механічні впливи і перешкоджають виникненню корозії. При необхідності такі покриття легко реставрувати, не порушуючи конструкцію дверей.

При установці якісної зовнішньої двері немає необхідності робити додатковий тамбур. Навіть у люті морози при відкритті таких дверей холод не потрапляє відразу у будинок .

Серйозні виробники випускають як праві, так і ліві зовнішні двері і обов'язково постачають їх з штирями, які неможливо зняти і притвором. Для більшої неприступності їх можна обладнати автоматичним управлінням і відеоспостереженням або кількома видами замків.

Якщо установка йде на під'їзд, зовнішні двері краще зробити з кодовим замком, домофоном і посиленою дверною фурнітурою. Це значно продовжить їх термін служби.

На ринку металевих зовнішніх дверей пропонується широкий асортимент виробів від економ до преміум класу. Вартість залежить від товщини сталевого полотна (як правило, використовується від 4 до 7 см), складності і кількості замків, а також від наявності декоративних елементів та встановлення додаткових засобів захисту.

Для купівлі дверей краще вибирайте спеціалізований магазин або зверніться в інтернет магазин дверей. Вони в обов'язковому порядку видадуть вам необхідну документацію та гарантійний талон.

Повернутися до списку