Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Вітаємо вас на оновленій версії сайту інтернет-магазину Нова Лінія!

26.06.2015
Щодня на вас чекатимуть новинки та знижки, щомісяця - акційні пропозиції. Будьте завжди в курсі новин, слідкуйте за новими надходженнями, будьте першими. Для вас ми підготували справжній онлайн-шопінг!

Наші відділи у вашому розпорядженні:

Будматеріали: вікна, будівельні суміші, сайдинг, метал, бетонні вироби, покрівля, система водостоків, дерево, ізоляційні матеріали, полікарбонат, кріплення. Все, з чого розпочинається приватне та комерційне будівництво, грандіозний та косметичний ремонт.

Будматеріали

Оздоблювальні матеріали: гіпсокартонні системи, клей, стелі, суміші, вагонка, плівки, лаки, фарби, герметики, шпалери. В цьому відділі ви зможете обрати безліч яскравих фарб та шпалер та самостійно створити інтер’єр свого приміщення.

Оздоблювальні матеріали

Інструменти. Відділ «справжніх чоловіків». Від найдрібнішого ручного інструменту до найпотужнішого електроінструменту. Від викрутки до снігоприбиральної машини – оберіть те, чого раніше у вас не було.

Інструменти

Підлога. Якісна ламінована підлога. Українська та німецька якість. Насиченість тонів та відтінків. М’які килимові покриття та ковролін.

Підлога

Плитка. Понад 200 колекцій плитки для ванни, кухні та підлоги. Оберіть саме свій колір та стиль.

Плитка

Електротовари. Люстри, декоративні підвіси, бра, паркові світильники, ліхтарі. Подаруйте тепло своїй оселі.

Електротовари

Сантехніка. Ванни та умивальники з усього світу, європейські бренди та українські виробники, сучасне виконання, мінімалістський стиль, ретро-дизайн.

Сантехніка

Двері. Двері українського виробництва, з твердих порід дерева. 20 колірних відтінків, нові дизайни та малюнки на склі. 

Двері

Меблі. Кухні економ та класу стандарт, стільці для дому, кафе та ресторанів. Вишукані меблі для саду, доступні для відпочинку. Металеві, пластикові, дерев’яні, з плетеного ротангу. На будь-який вибір.

Меблі

Сад. Сезонні товари для дому, саду, дачі та городу. Взимку найрізноманітніший вибір декоративних ялинок, прикрас та новорічного декору. Влітку – басейнів, надувних човнів та товарів для пляжу та пікніку. А восени та навесні справжня знахідка для господаря: садовий інвентар, грунти, насіння, агрохімія, засоби захисту та безліч дрібниць, які стануть у пригоді в дачно-огородній період.

Сад

Госптовари. Засоби для догляду за будинком, якісний текстиль, вишуканий посуд, засоби гігієни. Все, що допоможе підтримати вашу оселю в ідеальному стані.

Госптовари

Побутова техніка. Створити «розумний» дім зовсім просто – достатньо обрати правильну побутову техніку. Від блендера до домашнього кінотеатру. Все в наявності.

Побутова техніка

Спорттовари. Бути в гарній формі досить легко. Доступні тренажери та спортивний інвентар допоможуть у цьому.

Спорттовари

Повернутися до списку