Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

ВСТИГНІТЬ ПРИДБАТИ ТОВАРИ ДО ЛІТА!

Заздалегідь підготуватися до літа та запланувати відпочинок дуже вдала ідея. Про що потрібно пам’ятати, аби ваш відпочинок на природі, дачі, лісі чи в селі видався незабутнім, розповідаємо:

1. Меблі для відпочинку. Якщо ви обираєте меблі для дачі, на якій буваєте хоча б раз у тиждень, найкращий варіант дерев’яні меблі, вони надійні та не потребують особливого догляду. Якщо ваша дачна ділянка нагадує більше заміський будинок чи повноцінну базу відпочинку обирайте комплекти садових меблів, це дуже вишукано виглядає. Посадочних місць вистачить вашим друзям чи колегам вдосталь. Якщо ви на дачі з’являєтесь в край рідко – обирайте пластикові чи розкладні меблі. Вони не займають багато місця, легкі у транспортуванні.

Без-назви-1.jpg


2. Мангали, шампура та решітки-гриль забезпечать смачними стравами на вогні усіх рідних чи друзів. Стаціонарний чи переносний мангал? Стаціонарний мангал ви з легкістю зможете встановити у саду на дачі чи у заміському будинку. Вони облаштовані козирком, тому боятися погодних умов не варто. З переносними набагато простіше, їх легко транспортувати, не займають багато місця в багажнику автомобіля.

2.jpg


3. Надувні та каркасні басейни допоможуть відчути літо на повну. Забезпечте такий відпочинок собі чи своїм дітям, не виходячи за межі своєї присадибної ділянки. Це зручно та комфортно. Ви самі регулюєте та контролюєте об’єм та чистоту води.

3.jpg


4. Парасолі не лише захистять вас від спеки чи сонячних променів, а й допоможуть стоворити затишок на вашому подвір’ї.

6.jpg


5. Валізи для подорожей забезпечать надійне транспортування ваших речей. Не важливо що це - відрядження, поїдка чи повноцінна подорож. Головне обрати потрібний розмір.

4.jpg



6. Велосипеди гарантують активний відпочинок для всіх членів родини. Дитячий, міський чи спортивний? Обираючи, зверніть увагу на кількість швидкостей, розмір рами та діаметр колеса. А ще колір, який теж має значення. Будьте стильними та спортивними.

5.jpg



Отже, для справжнього відпочинку багато не потрібно, як мінімум бажання та хороші люди поруч. Відпочивайте разом с нами.



Повернутися до списку