Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

«Всі люди дизайнери». Віктор Папанек!

"Всі люди - дизайнери. Все, що ми робимо, практично завжди - дизайн, адже проектувати властиво людині в будь-якій її діяльності. Планувати свої дії відповідно до поставленої мети становить суть дизайну". Віктор Папанек, американський дизайнер.

0.jpg

Головним мотивом в 2017 році як і раніше залишається Well-Being, що в перекладі з англійської означає «благополуччя». В епоху коли повсюду інтернет, соціальних медіа та віртуальний обмін повідомленнями, будинок повинен виглядати як спокійна, безпечна гавань. Дизайнери прагнуть створити затишний, теплий і дружній простір, де ви можете зробити глибокий подих, і після важкого трудового дня добре відпочити, розслабитися, поспати. Ніщо в будинку не повинно заважати цим трьом взаємопов'язаним процесам, навпаки - кожна річ покликана максимально цьому сприяти. Більш того, сучасний будинок - він набагато більше, ніж чотири стіни. Ідея інтер'єрного тренду 2017 року полягає в поверненні до коренів.

Якісний відпочинок

На першому місці стоїть сімейне тепло, якісний відпочинок і споживання їжі. Акцентним місцем у вашому інтер'єрі повинна стати спальня. Тільки кращий ортопедичний матрац, тільки найякісніша постільна білизна, тільки розслаблююче, регульоване освітлення. Також подбайте про шумо- і світлоізоляцію. Щоб звернути гори, потрібно міцно спати.

Жива кухня

kuhnya.jpg

Кухня носить в собі трохи більше сенсу, ніж просто кімната для споживання їжі. Це середовище, яке надихає на приготування, яке збирає сім'ю за святковим столом, або спокійним вечірнім чаюванням і душевними розмовами. Вона повинна наповнюватися світлом, приємною колірною гамою, зручними і функціональними формами, яскравими акцентами. Вертикальні сади з травами - модна тенденція в інтер'єрі кухні 2017. Це не тільки корисно - ароматні свіжі трави завжди під рукою, а й незвично - зможете гордо проводити гостям екскурсію по власному ботанічному саду.

 «Світло і форма є інструментами для створення простору». Sandberg Schoffel Architects, австралійське архітектурне бюро (про створеному інтер'єрі для кухні). 

Ергономічність, функціональність, екологічність, мінімалізм

Zmіshuvach.jpg

Змішувачі з висувним душем або з додатковим підводом з підключенням до фільтру питної води - це якісна сантехніка з інноваційними технологіями, що є незамінним доповненням на будь-якій кухні. Дотримуючись тенденції екологічності житла, зверніть увагу на якісні фільтри для води, хороші розпилювачі з аераторами і сенсорні крани - це економить ресурси Землі і ваш сімейний бюджет.

«Ідеальна сантехніка - футуристичний дизайн тільки в поєднанні з інноваціями». Carlo Frattini, засновник італійського концерну (про змішувач «Swing» з висувним душем). 

 
Мінімалізм - це вищий пілотаж в декорі і елементах інтер'єру. У сучасному дизайні безглуздий і безкорисний декор стрімко відходить на другий план. Кожна річ в будинку повинна бути функціональною. Декором будинку може служити сама форма меблів, її фактура і колір. Розумне і раціональне використання простору навіть в невеликій квартирі створить максимальний комфорт і зручність.

Крісло-кокон

Krіslo-kokon.jpg

Крісло-кокон - одне з найяскравіших прикладів такого типу меблів. Це творіння, дуже схоже на гойдалки, було розроблено вперше ще в 1959 р датським дизайнером Nanna & Jørgen Ditzel. Її підвісне крісло «Hanging Chair» вже давно охрестили Egg, за його позачасовий дизайн і міцність плетеного матеріалу («Hanging Egg Chair»). Крісла виготовляються з натурального і штучного ротангу, пластику і підвішуються до стелі, або якоїсь вертикальної балки, жердини, спеціальної підставки. Візуально, стілець здається дуже легким, і насправді, він таким є. Здається, що підвісне крісло-гойдалка дуже легке і крихке, але насправді воно дуже стійке і міцне. І хоча воно більше підходить для використання поза приміщеннями, крісло-кокон може ідеально гармоніювати в інтер'єрі приміщення.

«Воно ідеальне, а тінь, від нього нагадує гру сонячного проміння на океанських хвилях». Mut Design, іспанська дизайн студія (про підвісне крісло Nautica з штучного ротангу для Expormim)

У тренді в інтер'єрі в 2017 будуть відтінки, що несуть з собою тепле приємне сяйво. Мова, звичайно ж, про золото, мідь та латунь. Ці сплави ідеально представлені в поєднанні з деревом і, що може бути дивним для деяких, з тонкою білою керамікою. Золоті елементи - це не тільки підставки для ламп, свічники й витончені ніжки столиків. Це також золотисті шпалери, стельові багети, стінові панелі та дорогі тканини. Але будьте обережні і не перестарайтеся, так як мідь і рожеве золото чудово виглядають лише в невеликих кількостях. Тому кількох яскравих акцентів цілком вистачить для створення закінченого стильного образу.

Природні матеріали - пустіть тварин в свій будинок

pіdvіs.jpg

Знову і знову дизайнери інтер'єру роблять акценти на природу і природні матеріали. Не виключенням буде та 2017 рік, модні тренди в якому повертаються в світ природи.

На додаток до дерева в інтер'єрі будуть присутні елементи плетених меблів і ротангових виробів, абаки, рафії і підвіс ротанговий. Такого роду акценти дуже універсальні, вони відмінно будуть представлені в інтер'єрах в стилі прованс, скандинавському, сільському, колоніальному або Шеббі шик. Величезною популярністю будуть плетені або ротангові предмети, такі як, узголів'я ліжок, абажури і сидіння стільців.Хочете бачити кімнату або кухню більш грайливою, затишною та ще й з річним тропічним настроєм?

Підвіс ротанговий - модний в цьому році, відмінне рішення, тим більше, що він має дуже приємну і доступну ціну.

«Жодна з форм не була такою привабливою, як ця відкрита ажурна структура кулі». Tom Dixon, британський дизайнер (про лампу Etch Web). 

Ще один тренд 2017 свідчить - пустіть тварин в свій будинок. Мова, не про те, щоб завести котика чи собачку. Але житло 2017 року начебто говорить, що будинок не обмежується бетонними стінами. За ними - великий, дивовижний світ, повний живих істот. Хоча б одне з них може оселитися у вашому домі. Це може бути маленький їжачок або благородний олень, зграя птахів або цілий підводний світ. Не бійтеся фантазувати - малюйте на стінах використавши шпалери під фарбування, або покличте художника. Вибирайте в якості підлогового покриття килими з яскравими принтами флори і фауни. Не обмежуйте себе! Адже цілий світ може з'явитися у вас на підлозі і стінах. Мешкати в такому інтер'єрі - це розуміти, що ми не самотні в цьому світі.

Цегла в інтер'єрі

plutka.jpg

Минулі сезони популяризували білені елементи декору, вони залишаться в моді і в цьому році, в тому числі, актуально буде зробити ставку на природний колір. У цьому сезоні в інтер'єрах кухонь та кімнат буде в тренді декоративна плитка під цеглу і камінь.

Гіпсові плитки з характерною імітацією каменю або цегли. Вони використовуються як в матовій - покриті емульсійною фарбою, так і в глянцевій версіях, коли покриваються лаком. Тому, якщо вам подобається сільський стиль, або стиль лофт і ви плануєте лише невеликий ремонт, сміливо можете використовувати цю плитку.

Як було підкреслено дизайнерами, велика сила її полягає в природному вигляді, який робить інтер'єр теплим і затишним. Як виявилося, цей матеріал із задоволенням використовується не тільки на стінах, він може стати також чудовим варіантом для облицювання каміна.

«Чи може цегла вийти з моди, якщо ще Китайську стіну будували з цегли?» Сергій Махно, український дизайнер (про внутрішню обробку цеглою). 

Імітація дерева

plutka.jpg

Плитка «під дерево» - ще один актуальний тренд сезону. Кераміку не відрізнити від дерев'яних покриттів ні на вигляд, ні на дотик. Але на відміну від дерева, плитка не боїться води. Керамічні покриття надзвичайно стійкі до механічних і органічним впливів. Ці якості роблять плитку незамінним матеріалом для обробки як громадських приміщень, так і приватних інтер'єрів з великою прохідністю. Нові технології дозволяють створювати керамічну поверхню, приємну на дотик, з бархатистою «м'якої» текстурою, відчуття від дотику до якої можна порівняти з дотиком до тканини або дереву.

«Вона має вигляд деревини, що пройшла випробування вітрами, дощами і палючим сонцем». Cesare Biancini, засновник італійського заводу CERDOMUS (про плитку з імітацією дерева).

Мода приходить і йде, але в цьому і полягає її чарівний шарм! Проектування модного інтер'єру має враховувати сучасні тренди в дизайні інтер'єру. Однак, завжди варто пам'ятати про те, що будинок, в першу чергу, призначений для того, щоб в ньому жити, а Нова Лінія буде допомагати вам в цьому. Слідкуйте за новинками і будьте завжди в тренді! 


Повернутися до списку