Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

25 і 26 вересня - відкриття другого в Одесі гіпермаркету Нова Лінія!

Інтернет-магазин запрошує всіх одеситів та жителів одеської області на відкриття 17-го в Україні  та другого в Одесі гіпермаркету Нова Лінія!

25 вересня о 9:00 для покупців відкриваються двері нового, другого в Одесі, торгового центру Нова Лінія. Низькі ціни, святкова програма, безліч ідей, величезний вибір - все це для одеситів у новому, сучасному декоративно-будівельному гіпермаркеті.

25 і 26 вересня кожен покупець гарантовано отримає подарунок. Бонусну картку отримає кожен, хто зробить покупку на суму від 100 гривень. Адреса нового торгового центру в Одесі - с. Котовського, Старокиївське (Миколаївське) шосе, 21 км.

На площі більше ніж 20 тис. кв.м. знаходяться товари на будь-який смак, унікальні модні колекції у світі дизайну, моди та будівництва. Товари для капітального будівництва - від піску і цегли до покрівельних матеріалів  на будівельному дворі. Незвичайний відділ сад-город здивує і підкорить покупців буквально з першого погляду.

Під час святкової програми 25 і 26 вересня на Вас чекають:

1. Акція «Подарунок кожному покупцеві».

2. Акція «Подарунки для дітей».

3. Акція «Подарунок кожному 50-тому покупцеві».

4. Акція «При покупці від 100 грн. бонусна картка з особливими умовами».

5. Конкурси на сцені.

6. Майстер-класи від Партнерів компанії.

7. Розіграші призів кожні 45 хвилин.

Кожен, хто здійснив покупку у Новій Лінії на Старокиївському шосе 25 і 26 вересня, може взяти участь у розіграші суперпризів. Він відбудеться 26 вересня о 19:30. Головний суперприз - автомобіль. Заохочувальні - 2 скутери, пилососи, холодильники, пральні машини, телевізори, мобільні телефони.

Завершить свято відкриття нового гіпермаркету музичне шоу феєрверків 26 вересня в 21:00. Чекаємо на Вас 25 вересня з 9:00 по 21:00, 26 вересня з 8:30 до 21:00 за адресою: п.Котовского, Старокиївське (Новомиколаївське) шосе, 21-й км!

Для покупців, що звикли купувати не виходячи із дому, повідомляємо, що інтернет-магазин розпочинає продаж товарів  в понеділок, 27 вересня.

Приємних Вам покупок, призів та настрою!

Повернутися до списку