Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Офіційні правила участі в акції «Завітай та вигравай»

1. Організатори акції
1.1. Організатором рекламно-маркетингової акції «Завітай та вигравай!» (надалі - Акція) є ПрАТ «Нова Лінія» (далі – Виконавець), що знаходиться за адресом:
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8

2. Територія проведення і тривалість Акції
м. Київ, вул. Оноре де Бальзака, 65/1;
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8
Київська обл., м. Бориспіль, вул. Горбатюка,2;
м. Львів вул. Щирецька, 7;
м. Дніпро, вул. Стартова, 9-а;
Одеська обл., Біляївський р-н, км. 462+828 м. (праворуч) автодороги м-05 Київ-Одеса;
м. Луцьк, вул. Шевченка, 13-б;
м. Ужгород, вул. Баб'яка, 48;
м. Харків, проспект Гагаріна, 318-в;
м. Кременчук, вул. Київська, 66-г;
м. Херсон, вул. Нафтовиків 37;
Київська обл., м. Буча, Нове шосе, 48
Одеська область, Комінтернівський район, 21 км Старокиївського шосе, буд.7, в адміністративних межах Фонтанської сільської ради;
Запорізька область, Запорізький район, с. Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1 е
3. Акція триватиме з 12.04.2019 до 14.04.2019, згідно з режимом роботи національної мережі ТЦ «НОВА ЛІНІЯ» (надалі – Період проведення Акції), але до вичерпання переліку дарунків/сертифікатів на право придбання акційного товару за 4.80грн. (див. Додаток 1 «Перелік дарунків»)
Більш детальну інформацію про Акцію можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті ПрАТ «Нова Лінія» www.novalinia.com.ua, за телефоном гарячої лінії ПрАТ «Нова лінія» 0-800-50-47-47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
4. Стати учасником акції та отримати право на дарунок/сертифікат на право придбання акційного товару за 4.80грн. може кожний покупець, який в період акції придбав товар в ТЦ «Нова Лінія» на суму від 1000 грн. одним чеком і сплатив покупку готівкою або за допомогою платіжної картки. Підставою для участі в акції є касовий чек на покупку сумою від 1000 грн.
5. Бажаючим прийняти участь в акції необхідно пред’явити касовий чек персоналу в зоні проведення акції в фойє ТЦ. Після відмітки касового чека штампом «Подарунок», учасник акції самостійно витягує картку за найменуванням дарунку/сертифікату на право придбання акційного товару за 4.80грн. з промобоксу, даний дарунок/сертифікат на право придбання акційного товару за 4.80грн. і отримує учасник. Взяти участь в акції (витягнути картку з промобоксу) по одному касовому чеку можна тільки один раз, незалежно від кратності суми касового чеку числу 1000.
6. Кількість дарунків/сертифікатів на право придбання акційного товару за 4.80грн. на одного учасника дорівнює кількості чеків сумою від 1000 грн. у учасника.
7. Грошовий еквівалент дарунку/сертифіката на право придбання акційного товару за 4.80грн. не видається.
8. Дарунок/сертифікат на право придбання акційного товару за 4.80грн. вручаються покупцеві відразу після його визначення.
9. Кількість дарунків/сертифікатів на право придбання акційного товару за 4.80грн. обмежена
10. У випадку коли закінчується один з видів дарунків, покупцю надають право ще раз тягнути картку для визначення дарунку/сертифікату, який він має отримати.
11. Співробітникам ПрАТ «Нова лінія» приймати участь в акції не дозволяється.
12. Участь в акції означає повну згоду покупця з приведеними вище умовами.
13. Перелік дарунків наведено у додатку 1 до цих правил.
14. У разі отримання учасником акції сертифікату на право придбання акційного товару за 4.80грн. учасник акції може придбати акційний товар, за відповідну вартість (таблиця 1.) учасник акції має заповнити акт отримання сертифікату, надати копії паспорта, ідентифікаційного коду, це обов’язкова умова, в іншому випадку учасник втрачає право на придбання товару за акційною ціною.
У разі відмови учасника надати копію паспорта на ідентифікаційного коду такий учасник втрачає право на отримання Сертифіката на право придбання акційного товару за акцийною ціною.
За отриманим сертифікатом учасник акції має право придбати акційний товар (таблиця 1) за 4.80грн., але не раніше 15 дня та не пізніше 30 дня, що відлічуються з дати проведення акції, при умові відсутності заяви переможця про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення переможця, відповідно до вимог ст.9 ЗУ «Про захист прав споживачів».
Якщо учасник акції не звернувся впродовж вказаного терміну до адміністратора ТЦ з метою отримати акційний товар/дарунок, він втрачає право на отримання акційного товару/дарунку та не отримує будь-яку компенсацію.
У разі отримання сертифікату, та у випадку повернення товару придбаного під час акції за фіскальним чеком, який став підставою для отримання сертифікату, сертифікат повертається разом з товаром.
У разі, якщо у переможця при собі під час фіналу акції немає необхідних документів, він має право надати їх впродовж 3 робочих днів.
15. Організатор залишає за собою право змінити дати проведення акції, акційного товару для отримання за сертифікатом та переліку дарунків.
Інформацію про дані зміни буде розміщено на сайті www.novalinia.com.ua.

Додаток 1 Перелік дарунків
Таблиця 1 Додатку 1- Перелік акційних товарів за сертифікатом

день найменування
перший Чайник електричний
  Блендер
  Плита газова
  Пральна машина
другий Праска
  Піч мікрохвильова
  Пилосмок
  Телевізор
третій Блендер
  М'ясорубка електрична
  Мультиварка
  Холодильник

Таблиця 2 Додатку 1 – дарунки невизначеному колу покупців

Найменування кількість на акцію
Ручка 6780
Блокнот  6780
Горнятко з логотипом (червона чашка з ручкою) 1075
Сумка для покупок складна на кнопці -застібці червоного кольору 1075
Подушка надувна у чохлі 1080
Фарфоровая кружка снежно-белая 1050
Монопод для селфи проводной 1050
Складний рюкзак на блискавці червоного кольору 280
Зонт 290
Повернутися до списку