Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Жінок люби, дарунки роби! посібник з вибору подарунків!

01.03.2017
udeya.jpg
Всі чоловіки вже звикли, що на 8 березня потрібно дарувати своїм коханим, любимим жінкам подарунки, адже традиції є традиції. В даному випадку ми говоримо про всіх ваших жінок: мам, дівчат, дружин, доньок, бабусь, колег по роботі.  Всім їм в цей святковий для них день хочеться обов’язково отримати квіти, а до них якийсь приємний подарунок, чи як мінімум привітання листівкою, телефонним дзвінком.
Для чоловіків початок березня — період активного пошуку ідей для подарунків. Завдання не з простих — не кожен чоловік здатний зрозуміти тонкощі жіночої натури і вгадати її бажання. Складнощів додає «різновекторність» пошуків, адже те, що підходить в якості подарунка співробітниці, ви навряд чи піднесете своїй мамі, дочці, дружині або дівчині. Але, дорогі чоловіки, навчіться підходити до вибору подарунка зосередившись на ідеї, та розумінні потреби кожної жінки. Варто враховувати, що всі жінки різні!
podarunku.jpg
Комусь по душі справжні жіночі заняття, такі як рукоділля, hand made. Оригінальний і дуже гарний подарунок – проектор зоряного неба у вигляді нічника або скринька, чи ваза, яку власноруч можливо задекорувати у техніці декупаж. Згодиться гребінець з натуральної деревини, який власноруч можна інкрустувати кольоровим камінням, перлинами. Ще можна придбати цікавий набір матеріалів і до них запропонувати ідеї реалізації. Звичайні стельові багети, лист гіпсокартону – можуть стати прекрасною рамкою чи сімейним портретом в руках справжньої майстрині. Донечкам від 4х років також часто подобається займатися творчістю. Магазини пропонують безліч варіантів – від комплектів по виготовленню м'яких іграшок і матрьошок, які треба розфарбувати, до наборів для бісероплетіння та ліплення, виготовлення лялькового одягу, миловаріння і створення гелевих свічок. І, звичайно ж, не забудьте про букет її улюблених квітів – цей подарунок завжди чекаємо на свято 8 Березня.
Хтось не уявляє себе без рослин, догляду за кімнатними квітами, садом. Проявіть ініціативу і організуйте для ніжної садівниці теплицю з овочевими грядками, чи квітами. Або виділіть в квартирі місце для підставки і організуйте міні грядки у вазонах з духмяними травами – лаванда, розмарин, чебрець. Для того, щоб з самого ранку створити романтичний настрій, приготуйте сніданок і принесіть його коханій в постіль, прикрасивши піднос букетом весняних квітів. 
kvytu.jpg
Дехто обожнює всілякі декоративні речі , і з їх допомогою втілює свій настрій в оточуючий інтер’єр. Багато жінок люблять домашній текстиль — можливо, вашій мамі або бабусі, дружині сподобається комплект постільної білизни або теплий плед з натуральної вовни. Працюючі мами часто потребують нової косметички або парасольки, але самі не купують обновки, воліючи витрачати гроші на більш корисні з їх точки зору речі. Зате 8 Березня стане відмінним приводом подарувати приємну обнову. Романтичним подарунком може стати м’який домашній халат чи столик, на якому подають сніданок в ліжко. Такі речі напевно стануть в нагоді для свят і вихідних, коли за вікном дощ і не хочеться надовго вилазити з-під ковдри. Якщо ваша подруга чи сестра носить прикраси, то можна піднести їй на свято красиву і містку скриньку. 
romantuka.jpg  
Є ті, котрі багато часу та уваги приділяють догляду за своїм здоров’ям та красою. Що може бути краще, ніж день, присвячений собі, власній красі? Звільніть жінку від будь-яких справ по дому,щоб вона гарненько виспалась, прийняла ванну з пишною піною і ароматними ефірними маслами. Можна підібрати приємний і корисний подарунок, але тільки у випадку, якщо ваша жінка його дійсно чекає. Наприклад, це може бути професійний фен або керамічний випрямляч для волосся, косметика по догляду за обличчям чи скраби та лосьйони для тіла, інструменти для манікюру або апаратного педикюру. Добре знаючи смак своєї дами серця, можна потішити її якісної декоративною косметикою, але якщо ви не впевнені в тому, що саме вибрати, то обмежтеся покупкою подарункового сертифіката.
Багато жінок ведуть активний спосіб життя, готують свою фігуру до приходу весни чи просто захоплюються туризмом і всім, що з цим пов’язано. Гарним подарунком стане домашній тренажер, туристичне спорядження, чи як варіант для подарунка можна розглянути абонемент в якийсь хороший фітнес-центр або романтичну подорож для двох. Нові враження – один з найкращих подарунків.
posud.jpg
Якщо ваша кохана байдужа до прикрас, але любить всілякі технічні новинки, подаруйте їй корисні гаджети для телефону або комп'ютера. Автолюбителька зрадіє навігатору або автомобільній термопідставці для кави та чаю.

Вибираючи подарунок, подумайте про те, наскільки ваша мама або бабуся практична. Є категорія жінок, які терпіти не можуть непотрібні подарунки. Однак ви повинні бути впевнені, що її втішить такий практичний презент, як набір столового посуду, сервіз, новий блендер або мультиварка. Любителькам кулінарних шедеврів можна порекомендувати красиві ємності для круп і спецій, силіконовий килимок для тіста, форми для випікання кексів.

Вибрати подарунки співробітницям не так вже просто. З одного боку, бюджет не гумовий, а з іншого – хочеться зробити приємний сюрприз тим, з ким ви бачитеся кожен день.  Завжди в тему на роботі будуть набори чаю або кави. Здивуйте незвичайної чашкою, заварником, силіконові формочки для льоду можуть стати у пригоді. Крім того, колегам завжди знадобиться USB-хаб, USB-флешка оригінальної форми або лампа, що забезпечує підсвічування клавіатури. Можливо фоторамка (обов'язково з фото спільних посиденьок) або навушники – без сучасних гаджетів сьогодні не обходиться жодна дівчина.

Вашим донькам, маленьким принцесам не відмовитися від чергової ляльки, так що даний подарунок відноситься до категорії безпрограшних. Для самих маленьких підійдуть пупси, а для дівчаток постарше – модні і різноманітні Барбі. Маленькі господині будуть раді дитячого набору кухонного посуду або побутових приладів, з якими так цікаво грати, наслідуючи маму. Ляльковий будинок і численні предмети меблів – це мрія практично кожної дівчини.

Бажаємо всім чоловікам натхнення та гарного вибору! А жінкам – справжньої насолоди від отримання бажаних подарунків!


Повернутися до списку