Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Змішувач для душу

14.12.2012

Змішувач для душу дає змогу регулювати напір та температуру води в душі чи душовій кабіні. Незважаючи на компактність і просту конструкцію: відсутність виливу та перемикача ванна-душ, між собою вони можуть значно відрізнятися за зовнішнім виглядом, формою і функціональністю.

Як і змішувачі для ванної чи мийки, душові змішувачі бувають одноважельні, двохвентильні, а також з термостатом. Одноважельні – найбільш прості в користуванні. Щоб ввімкнути/вимкнути воду або змінити температуру і напір, треба просто повернути ручку. Установка такого змішувача не вимагає багато часу і зусиль.

Двохвентильні змішувачі вважаються класикою, це добре знайомі нам крани з двома ручками. Вони не такі у використанні, проте домогтися бажаної температури від них легше, і витрати води при цьому будуть менші.

Змішувачі з термостатом – це продукт нового покоління. Такий змішувач увібрав в себе всі найкращі якості, він надійний, зручний та безпечний. Зовні термостат виглядає, як панель з рукоятками, які призначенні для вмикання/вимикання та регулювання температури води в термостаті.

Термостати здатні зберігати ваші налаштування, доки це необхідно. Наприклад, вони можуть обмежувати максимальну і або мінімальну температуру води, що надає додатковий комфорт та безпеку.

Монтаж душових змішувачів буває зовнішнім або прихованим, коли зовні можливо побачити лише функціональні, естетично привабливі частини душу. При вбудованому варіанті, кріплення змішувача до труб проводиться всередині стіни за облицюванням. Тут головне правильно підібрати висоту, на якій буде встановлено змішувач і змінити її буде складно.

Душову лійку можна кріпити не тільки на рівні самого змішувача, але і до спеціальної стійки, що робить водні процедури більш комфортними. Сучасні конструкції змішувачів найчастіше припускають обидва кріплення. Є ще змішувачі для гігієнічного душу, які встановлюють поряд з унітазом. Для таких цілей краще вибирати змішувач з термостатом.

Шланг для душу буде працювати довше, якщо правильно його встановлювати в утримувачі, не допускаючи перекручування і заламування. Душові лійки найчастіше можуть працювати в двох режимах - дощику і масажного струменю. Але є змішувачі, які мають набагато більше режимів роботи, наприклад, для вмивання, миття голови, більш сильний для контрастного душу та інші.

Як правило, душові кабіни та душові бокси продаються в комплекті зі змішувачем для душу та лійкою. При необхідності, завжди можна замінити на більш привабливий для вас душовий змішувач.



Повернутися до списку