- Нова Лінія
- >
- Новини
- >
- ЗНАЄМО, ЯК ПРИГОТУВАТИ НАЙСМАЧНІШІ МЛИНЦІ! ДІЛИМОСЯ З ВАМИ.
ЗНАЄМО, ЯК ПРИГОТУВАТИ НАЙСМАЧНІШІ МЛИНЦІ! ДІЛИМОСЯ З ВАМИ.
Господині в цей час змагаються за найсмачніший рецепт млинців, а чоловіки, за традицією, придивляються собі наречену. Рецептів млинців існує безліч, і у кожної господині, звичайно ж, є свій фірмовий. Однак в приготуванні млинців завжди знайдеться місце для кулінарних відкриттів і експериментів.
Ми пропонуємо кілька порад для приготування нестандартних млинців - незвичайних як за формою, так і за наповненням. Спробуйте приготувати за нашими порадами, і результат сподобається і вам, і вашим гостям!
Гайда готувати млинці в різних варіаціях:
Ажурні (мереживні) млинці, інша назва - «французькі», таку назву вони отримали за ніжний привабливий вигляд. Млинці схожі на майстерне вишукане мереживо, а ось як їх готувати знають далеко не всі! Розкриваємо секрет: тісто для ажурних млинців потрібно перелити в пляшку або ємність з тонким кінчиком. Це може бути пляшка для соусу або звичайна пластикова 0.5 л пляшка, в кришці якої зроблена дірочка. Та краще використовувати спеціальне приладдя таке яка пляшка-декоратор чи шприц кондитерський з тонкою насадкою. Тепер на змащеній маслом сковороді, швидким рухом малюємо тістом візерунок у вигляді серця (мереживний сіточки). Коли одна сторона обжариться - перевертаємо млинець і смажимо ще хвилину, з іншого боку. Перед подачею можна посипати млинці цукровою пудрою з використання сита чи трафарету.
Млинцева закуска "макраме" готується за цим же принципом. Та переплетіння в млинці "сіточкою" не повинні бути надто тонкими, інакше порвуться при скручуванні. Далі всередину млинців покладіть лист салату і солону начинку (з курки, грибів, сиру, сметанного соусу). Зверніть млинець рулетом. Використовуйте для начинки також солодку сирну масу, до неї подайте в креманці джем.
Млинці з яблучним припіком – це коли начинка "припікається" одночасно із смаженням млинця. В нашому випадку жменьку яблук висипати на змащену сковороду і залити тонким шаром тіста, обсмажити млинець на середньому вогні з двох сторін. Готові млинці згорнути в трубочку або скласти трикутником. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою, корицею або подрібненими волоськими горіхами. Підказка: якщо ви оберете за начинку, наприклад, солодкий зернистий сир, шматочки припущеного з цукром гарбуза або рублену свіжу зелень, то таку начинку слід викладати на попередньо влите на сковороду тісто. Для млинців з припіком краще брати сковороди невеликого діаметру, щоб млинці вийшли цілісними.
Для придання млинцям кольору та смаку можливе додавання барвників і смакового забарвлення за допомогою природніх компонентів. Використовуйте сік шпинату, буряку, моркви, апельсину чи лимону, какао порошок, свіжозварену зернову каву.
Задайте вашим млинцям оригінальної форми за допомогою незвичайних за формою сковорідок для млинців чи металевих форм для випікання.
Для випікання ваших шедеврів вам знадобиться деяке кухонне приладдя: лопатка, ополоник, кондитерський пензлик, вінчик, терка (якщо хочете використати природній барвник з моркви чи буряку).
Техніка крокує по переду, і якщо ви хочете облегшити собі навантаження на кухні чи зекономити ваш час, то зверніться за допомогою до кухонних помічників.
Кухонні комбайни, блендери, міксери за лічені хвилини допоможуть вам змішати тісто, подрібнити начинку, приготувати смачний соус чи заправку.
Подавайте ваші кулінарні шедеври на гарно сервірованому столі з використанням скатертин, настільних доріжок і серветок.
Готуйте з любов’ю для ваших рідних, близьких, друзів та гостей. А асортимент товарів в Новій Лінії буде допомагати Вам робити це з задоволенням!