Каталог товарів
Виберіть магазин
Закрити
Доставляємо замовлення по всій Україні!
Від вибраного магазину залежить наявність та ціна
Київ, Бальзака
Київ, Чабани
Бориспіль
Буча

Львів
Луцьк
Ужгород

Дніпропетровськ
Запоріжжя
Харків
Кременчук

Одеса 1
Херсон
Одеса, Котовського
Київ, вул Бальзака 65/1
Київ, Чабани, Одеське шосе 8
Бориспіль, вул Горбатюка 2
Буча, вул. Нове Шосе 48
Львів, вул. Щирецька 7
Луцьк, вул. Шевченко 13-б
Ужгород, вул. Баб'яка 48
Дніпропетровськ, вул. Стартова 9-а
Запоріжжя, вул Нікопольське Шосе 1-е
Харків, пр. Гагаріна, 318-в
Кременчук, вул. Київська 66-г
Одеса, вул. Ленінградське шосе 8/2
Херсон, вул. Нафтовиків 37
Одеса, Новомиколаївська дорога, 3-й км

Політика конфіденційності

Ця угода конфіденційності розповсюджується на сайт www.nl.ua та мобільні додатки Нова Лінія для платформ Android та IOS. Угода є договором приєднання. Використання Користувачем сайту та додатків свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами. Власником сайту www.nl.ua та додатків «Нова лінія» для платформ Android та IOS є ПрАТ «Нова лінія».

Яку інформацію ми збираємо та як використовуємо.

Під час реєстрації аккаунта на сайті www.nl.ua ми просимо повідомити електронну адресу та створити пароль. Пароль зберігається в зашифрованому вигляді в базі даних - ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій аккаунт ви можете бачити та редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій аккаунт, зв‘язавшись з нами.

Додатки «Нова лінія» на платформах Android та IOS використовують:

  • Аккаунти, реалізовані на пристрої користувача - для здійснення авторизації користувача, в тому числі й за допомогою плагінів соцмереж.
  • Фото- відео камеру - для сканування штрих-кодів товарів для подальшого пошуку їх в каталозі товарів
  • мікрофон – для голосового пошуку в каталозі товарів
  • місцезнаходження – для визначення найближчого магазину до користувача

При оформленні замовлення на сайті або у додатках, користувач вказує прізвище, ім‘я, по-батькові, адресу електронної пошти, телефон, адресу доставки замовлення та погоджується на використання вказаної інформації, її обробку та зберігання компанією Нова Лінія, а також компаніями, що виконуються доставку. Нова Лінія використовує цю інформацію для виконання своїх обов‘язків перед покупцями.

Файли cookie - коли ви заходите на наш Сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки та товари. Компанія Нова Лінія, як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.

Інформація про відвідування - при доступі до нашого сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Користувацькі повідомлення - коли ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповіді на питання і подальшого вдосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При відправці або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв'язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв'язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися Ваша електронна адреса або номер контактного телефону.

Взаємодія сайту та додатків з іншими ресурсами.

При використанні Користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів, в результаті чого такі інтернет ресурси отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, виключно про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • Системи зі збору статистики відвідувань (наприклад, Google Analytics, Yandex Метрика);
  • Плагіни соціальних мереж (наприклад, Facebook, ВКонтакте, Google+, Yandex, Mail.ru).

Використання зазначених сервісів нам необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів ми не зберігаємо і не обробляємо.

Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта та очистити cookies через свій браузер.

У разі згоди Користувача, ми рекомендуємо ознайомитись із розділом Політика конфіденційності та використання вказаними сервісами персональних даних фізичних осіб, щоб уникнути непорозумінь або запобігання порушенню прав суб'єктів персональних даних, так як ми не несемо відповідальності в частині збору, обробки, використання зазначеними та аналогічними сервісами персональних даних.

Політика конфіденційності сервісу Google Analytics викладена на сторінці http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

Політика конфіденційності сервісу Yandex Метрика викладена на сторінці https://yandex.ru/legal/confidential/

Плагіни соціальних мереж Facebook, ВКонтакте, Google+, Однокласники, Yandex, Мейл.ру

На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів (плагіни, віджети) Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex.

Ці плагіни можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на Сайті та в мобільних додатках, «Like», «Поділитись» або "Мені подобається". При відкритті сторінки Сайту, оснащеної таким плагіном, Ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex і на екрані відобразиться зареєстрований плагін через Браузер. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали.

Якщо у Вас є обліковий запис у Facebook і Ви залогінені у своєму аккаунті на сайті або додатках Нової Лінії, то при відвідуванні сайту або мобільних додатків Facebook буде пов'язувати цю інформацію з Вашим аккаунтом (при наявності аккаунта).

При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки "Мені подобається", «коментувати»), ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex.

Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex з нашим сайтом і подальшого співвіднесення даної інформації з Вашим аккаунтом, Вам необхідно вийти з облікового запису відповідної соціальної мережі перед відвідуванням нашого сайту та мобільних додатків.

Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на Веб-сайтах Facebook, ВКонтакте, Google+, Мейл.ру, Yandex.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно для мети їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Свобода вибору

Кожен користувач самостійно та усвідомлено приймає рішення про надання права Компанії Нова Лінія на повне використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Переглядати і управляти особистою інформацією, що зберігається в його аккаунті за допомогою Особистого кабінету.

Заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо врахувати, що без файлів cookie деякі служби Компанії Нова Лінія можуть працювати не зовсім коректно.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб убезпечити Компанію Нова Лінія і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, що зберігаються у нас. До цих заходів відносяться, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі сайту;
  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи щодо забезпечення фізичної безпеки;
  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, Компанії Нова Лінія, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені Компанії Нова Лінія. Невиконання цими особами договірних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності ведуть до санкцій, включаючи звільнення і кримінальне переслідування.

Доступ до особистої інформації та її оновлення.

У вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті Компанії Нова Лінія. Якщо вони вказані невірно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках, отримавши прохання змінити персональні дані, ми можемо попросити користувача підтвердити свою особистість і інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, що вимагають великих технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), що піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також містять безкорисні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість внести в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас порівняно більших затрат.

У зв'язку з особливостями роботи ряду служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалено.

Дотримання вимог

Компанія Нова Лінія дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача з приводу його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротші терміни.

Зміни даної політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватися. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх явно вираженої згоди. Всі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо ж зміни будуть значними, ми повідомимо вас по електронній пошті.

Права Користувача щодо своїх персональних даних:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.