- Нова Лінія
- >
- Сад
- >
- Товари для пікніка
- >
- Коптильні
- >
- Коптильня сталева КП2
Коптильня сталева КП2
На залишку: Бориспіль, вул Горбатюка 2
2 875 грн.шт
Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Доставка кур'єром по Києву
Уточнюйте у менеджера
Нова пошта
За тарифами перевізника
(+ доплата за адресний забір)
(+ доплата за адресний забір)
відправлення протягом 3-х днів
100% передоплата від 3 тис. грн
Оплата при отриманні
Безготівкова оплата
Карткою на сайті (Visa/Mastercard)
Опис Коптильня сталева КП2
Коптильня сталева У Дачі Pragnis КП2 призначена для гарячого копчення різних продуктів таких як: риба, м'ясо, птиця. На відкритому повітрі або в приміщенні на газовій плиті.
Коптильня повністю виготовлена зі сталі:
Розміри:
Комплект поставки: корпус, кришка, піддон, сітка, підставка.
Копчення на відкритому повітрі
Встановити коптильню на опорні ніжки.
На дно коптильні укласти невелику кількість тріски або стружку (бажано вільхи або ялівцю). Можна так само використовувати і дуб, клен, ясен, яблуню, грушу.
Встановити на дно коптильні піддон для збору жиру.
Встановити сітку з підготовленим до копчення продуктом. Закрити кришку.
Розвести під коптильнею вогонь.
Час копчення 30 хвилин.
Копчення в приміщенні
На дно коптильні укласти тріски або стружку.
Поставити піддон для збору жиру.
Встановити сітки з підготовленим до копчення продуктом. Закрити кришку. Налити в спеціальний жолоб води, щоб не виходив дим. Одягти на випускний штуцер кришки, шланг (внутрішній діаметр 8 мм.) І вивести його у вікно або в вентиляційний стояк.
Поставити коптильню на вогонь.
Час копчення 30 хвилин.
Перед використанням коптильні в приміщенні її потрібно обпалити на відкритому повітрі.
Для кращого приготування продукту при копченні на вулиці можна використовувати варіант копчення з використанням водяного затвора.
Коптильня повністю виготовлена зі сталі:
- дно - 2 мм;
- корпус, кришка та піддон коптильні - 1.5 мм;
- сітка - 4 мм.
Розміри:
- габаритні розміри коптильні - 34х61х56 см;
- габаритні розміри підставки - 30х50х25 см;
- маса підставки - 2.6 кг;
- маса коптильні - 13 кг.
Комплект поставки: корпус, кришка, піддон, сітка, підставка.
Копчення на відкритому повітрі
Встановити коптильню на опорні ніжки.
На дно коптильні укласти невелику кількість тріски або стружку (бажано вільхи або ялівцю). Можна так само використовувати і дуб, клен, ясен, яблуню, грушу.
Встановити на дно коптильні піддон для збору жиру.
Встановити сітку з підготовленим до копчення продуктом. Закрити кришку.
Розвести під коптильнею вогонь.
Час копчення 30 хвилин.
Копчення в приміщенні
На дно коптильні укласти тріски або стружку.
Поставити піддон для збору жиру.
Встановити сітки з підготовленим до копчення продуктом. Закрити кришку. Налити в спеціальний жолоб води, щоб не виходив дим. Одягти на випускний штуцер кришки, шланг (внутрішній діаметр 8 мм.) І вивести його у вікно або в вентиляційний стояк.
Поставити коптильню на вогонь.
Час копчення 30 хвилин.
Перед використанням коптильні в приміщенні її потрібно обпалити на відкритому повітрі.
Для кращого приготування продукту при копченні на вулиці можна використовувати варіант копчення з використанням водяного затвора.
Характеристики Коптильня сталева КП2
Характеристики, зовнішній вигляд і комплектація товару можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення. Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Замовляйте на сайті nl.ua та забирайте в торгівельних центрах
Залишити відгук