Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Доставка - 30грн!

26.11.2010

Товар вибраний. Всі питання узгоджені. Залишилося одне – отримати товар. Зробити це досить легко – інтернет-магазин Нова Лінія надає послугу доставки товару. Ця послуга дозволяє отримати товар прямо під під’їзд Вашого будинку. Доставка товару здійснюється по всій території України. Відвантажується замовлення із будь-якого із 17 декоративно-будівельних гіпермаркетів Нова Лінія. При оформленні замовлення виберіть найближчий у Вашому регіоні гіпермаркет. Список гіпермаркетів знаходиться у верхньому правому куті сайту інтернет-магазина.

Доставку можна замовити на сайті або по телефону. Протягом 30 хвилин після здійснення замовлення, менеджер зателефонує по вказаним Вами номерам телефонів та узгодить всі продробиці. Є питання? Потрібно додати, змінити кількість? Телефонуйте 044 393-76-26, 095 26-90-900, або скористайтесь формою замовлення зворотнього дзвінка.

Доставка товару за 30 грн

Купуйте побутову хімію, текстиль, інструмент та багато інших корисних дрібниць вагою до 10 кілограмів, а ми доставимо їх до під’їзду Вашого будинку за 30 гривень. Послуга діє у містах, де є гіпермаркети Нова Лінія. Поставка здійснюється протягом 3 днів з часу оформлення товару. Вам потрібно лише розрахуватися за товар та отримати чек.

Крупногабаритний товар

Цегла, кахель, OSB, QSB та будь-які інші товари інтернет-магазин Нова Лінія доставить Вам на вказану адресу. Вартість доставки залежить від загальної ваги, об’єму замовлених товарів та відстані від гіпермаркету до Вашого будинку. Доставка здійснюється на наступний день після замовлення товару або в будь-який інший зручний для Вас день.

Акційна доставка

Акційна доставка за 35 гривень розповсюджується на доставку у Васильківський район Київської області. Замовлення та відвантаження товарів  здійснюється з гіпермаркету Нова Лінія на Одеському шосе 8. Акція діє за умови придбання товару на суму від 950 гривень та вагою до 1000 кг.

Доставка в Рівне та Миколаїв

Доставка товару інтернет-магазину у Рівне та Миколаїв коштує 360 гривень. Замовляйте будь-які товари вагою до 3 тон і наступного дня ми привеземо їх до Вашого будинку у Ваше місто!

Кур'єрськими службами

Товари інтернет-магазину Нова Лінія можна замовити у будь-який куточок України. Ця можливість відкрита завдяки співпраці із кур’єрською службою Нова Пошта. Така доставка  здійснюється після  безготівкової передоплати. Після зарахування коштів на рахунок інтернет-магазину, товар відправляється покупцю. За послугу доставки та повернення документів Ви сплачуєте кур'єру при отриманні Вашого замовлення .

Самовивезення

Якщо Ви хочете придбати товар через інтернет-магазин, але чекати на доставку немає часу, найкращий варіант – самовивезення. Обирайте найближчий магазин, оформляйте замовлення і чекайте дзвінка менеджера інтернет-магазину. Він повідомить Вам номер резерву та надасть необхідну інформацію. Після оформлення резерву сміливо вирушайте до магазину – товар уже чекає на Вас. У холі торгівельного центру потрібно підійти до стійки «Обробка замовлень інтернет-магазину». Повідомте менеджеру  номер резерву і отримайте бланк замовлення на отримання товару. Забирайте зарезервований товар у відповідному відділу, віддайте отриманий раніше документ касиру і оплачуйте замовлення. Покупка здійснена!

Завершальний етап

Разом з товаром, який отримуєте зручним для Вас способом доставки, касир  видає чек та усі необхідні документи на товар. З будь-яких питань, пов’язаних із придбанням та доставкою товарів звертайтеся до співробітників інтернет-магазину Нова Лінія за телефонами: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Повернутися до списку