Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Душові кабіни

12.01.2013
Давайте розглянемо, які види душових кабін представлені на ринку, щоб було легко визначитися з вибором. В першу чергу душові кабіни розділяють на відкриті (їх називають душовими куточками) і закриті, так звані бокси. Відкриті кабіни окреслюють зону душу частково, їх внутрішньою стінкою є стінка ванної кімнати. Найчастіше вони призначені для установки в кутку ванної кімнати, але також є варіанти відкритих кабінок, які встановлюють між двома стаціонарними стінами. Закривати їх можна за допомогою плаваючих екранів, дверима або навіть звичайними шторками.

Перевага таких кабінок в їх доступній ціні, але при цьому установка займає більше часу і зусиль в період монтажу, оскільки необхідно забезпечити гідроізоляцію підлоги та стін. Також доведеться обладнати в підлозі пристрій зливу (більше підходить для приватного сектора) або встановити піддон (надійнішими вважаються душові кабіни з високим піддоном). Відкриті кабіни складніші в прибиранні оскільки мильний розчин, розбризкуючись, потрапляє також на стінки ванної кімнати, що вимагає додаткових зусиль для підтримки чистоти. 

Душові кабіни - бокси повністю закриті по периметру, а також мають дах зверху. Така стельова конструкція дає можливість розміщувати на ній різні душові аксесуари: підсвічування, лійки верхнього зливу, або дорожчі опції, такі як хромотерапію. Душові бокси можуть монтовуватись лише до однієї стіни або до двох, все залежить від дизайну вашої ванної кімнати. Навіть є такі кабіни з чотирма стінками і їх можна встановлювати по центру кімнати, звичайно, за наявності достатнього простору у ванній і специфічній організації подачі електроенергії і води. Конструкція дверей таких душових кабін може бути розсувною або такою, що відкривається назовні.

Душові кабіниРозсувні дверцята економлять місце, оскільки роликова конструкція дає можливість дверям роз'їжджатися уздовж прилеглих стінок. Вони мають великий попит, оскільки в більшості випадків представляють бюджетні моделі, але їх слабке місце - ролики. Дверцята, що відкриваються назовні хоч і займають більше місця, але така конструкція дверей на петлях довговічна, не вимагає особливої уваги. Але які б ви двері не обрали, головне переконатися в герметичності конструкції, інакше витоку води не уникнути.

На сьогоднішній день бокси мають широкий спектр моделей: прості та економічні, або  багатофункціональні та високотехнологічні з гідромасажем, аеромасажем, лазнею, хромотерапією, аромотерапією, масажером ніг та навіть з телефоном і радіо. Комплектуються такі душові кабіни змішувачами одноважельними або сучаснішими -  термостатичними. Також вони можуть бути оснащені пультом для керування функціями вентилятора, масажу, радіо, підсвічування, телефону.

Великий асортимент душових кабін представлений в будь-якому магазині сантехніки, а також в інтернет магазинах, які все більше стають популярними для здійснення покупок. Досить набрати в пошуковику "Душові кабіни Київ" або будь-яке інше місто, і ви отримаєте повну інформацию з описом, фото і цінами.

Повернутися до списку