Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Електроінструмент - це точність і потужність!

11.08.2011

Сучасний ремонт і будівництво важко представити без використання електроінструменту різного призначення, виду та типу. До списку найбільш затребуваних електроінструментів відносяться дрилі, лобзики, дискові пили, перфоратори, кутові шліфмашини, шуруповерти, рубанки і багато інших інструментів, які створені для допомоги при ремонті та будівництві квартир, будинків і дач.

Інтернет-магазин «Нова Лінія» пропонує Вам великий вибір електроінструменту. У нашому асортименті Ви зможете підібрати для себе інструмент від різних виробників, як для побутових, так і для професійних потреб.

дискова пила

Дискова або циркулярна пила є інструментом для розрізання пінопласту, пластика, деревини і м'яких металів. Дискові пили мають ряд параметрів, на які слід звернути увагу при виборі цього інструменту. Однією з важливих характеристик циркулярної пили є потужність. Для зручності використання дискової пили, при виборі слід звернути увагу на її вагу та габарити.

дриль

Найчастіше в господарстві використовується електроінструмент - дриль. З її допомогою можна просвердлити отвори різного діаметру та глибини в абсолютно різних матеріалах. При виборі ударної або безударної дрилі слід звернути увагу на такі технічні характеристики як потужність, швидкість обертання (кількість оборотів) та максимальний діаметр свердління. Потужність електродрилі дозволяє користувачеві зрозуміти наскільки швидко та легко інструмент впорається з поставленим завданням. Кількість оборотів показує, наскільки велика продуктивність дрилі. Для ударної дрилі важливою характеристикою є енергія удару. Чим вище енергія удару, тим краще інструмент впорається з важкою роботою.

перфоратор

За своєю популярністю перфоратор не поступається електричним дрилям. Для перфоратора головним завданням є операція буріння отворів в матеріалах, які важко піддаються обробці, наприклад бетон та камінь. Головною характеристикою перфоратора є енергія удару, яка визначає максимальний діаметр буріння.

болгарка


Кутові шліфмашини (так звані «болгарки») - самий універсальний електроінструмент, який дозволяє не лише полірувати та шліфувати поверхні, але і різати і обробляти метал та камінь. Важливими характеристиками цього інструменту є споживана потужність та діаметр диску. Для різання бетону, треба вибирати інструмент потужність близько 2000 Вт та зі швидкість обертання від 6000 обертів за хвилину. А для шліфовки, поліровки, різання на невелику глибину підійде і простіші моделі потужністю 600-1000 Вт і швидкістю обертання до 6000 оборотів в хвилину. Якщо розглядати діаметр диска, то чим він більший, тим глибше можна зробити розріз.

шуруповерт

Пряме призначення шуруповерта - це закручування та відкручування болтів і саморізів, а також свердління невеликих отворів. Основними характеристиками цього інструменту є максимальна кількість оборотів патрона та обертовий момент.

В інтернет-магазині «Нова Лінія» Ви зможете підібрати різний електроінструмент залежно від необхідного Вам застосування. Наші менеджери допоможуть Вам визначиться з технічними характеристиками електроінструменту, щоб він прослужив Вам довго та з користю.


Повернутися до списку