Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ідеї для подарунків: що обирати аби не прогадати!

06.12.2016

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят існує традиція готувати святкові подарунки для своїх рідних, близьких чи друзів. Як обрати потрібний та неочікуваний подарунок, який не лише принесе емоції, але й користь. Розповідаємо!

Дівчина-краса

Дівчина-краса

Що подарувати дівчині, якщо не відстежувати тенденції в індустрії краси та моди? Фен, випрамляч для волосся чи ваги підлогові? Ці речі будуть актуальні завжди, головне, щоб це була бажана річ. А ще приємним подарунком буде теплий махровий халат, піжама чи плед. Якщо хочете здивувати чимось цікавим, можна обрати щось з посуду, наприклад, набір для фондю чи форми для випічки у вигляді сердець.

Парубок моторний

Парубок

Молодий та активний, сучасний та спортивний. Як вразити парубка? Дуже просто, достатньо обрати потрібний подарунок. Є три речі, які мають бути у справжнього чоловіка: потужний електроінструмент, сучасний гаджет та вміння цим користуватися. Тому варіантів є безліч. Від машинки для підстригання до суперпотужного шуруповерта. Зверніть увагу на хобі обранця, для туриста – спальник, ліхтар чи кемпінговий інвентар, для автомобіліста – автопилосмок чи набір чохлів.

Гарна господиня

Гарна господиня

Жінка – не лише берегиня домашнього затишку, а ще шеф-кухар, лікар та учитель. Тому ідей для справжніх господинь безліч: від мілких приладь для кухні до габаритної кухонної техніки. Текстиль та посуд також залишать приємну посмішку на вустах господині. Тому сміливо можна обирати набори кухонного посуду, комплекти постільної білизни. А взагалі ідеальним варіантом буде кавоварка чи посудомийна машина. 

Файний господар

Файный господар

Що потрібно справжньому господарю? Все просто: справна та надійна техніка, автоінструмент, новий рибальський стілець чи кутова шліфмашина. Орієнтуйтесь на вподобання та захоплення чоловіка. Для садівника пріоритетним буде бензопила, мотокоса або навіть газонокосарка. Для дачника – ручний інструмент, розкладні меблі та мангал. Не зациклюйтесь на дрібних подарунках. Справжньому господарю – надійні подарунки.

Діти – наші квіти

Діти – наші квіти

Хто, як не діти очікують на новорічну казку найбільше. Тому з вибором подарунків треба бути якомога точним: м’які іграшки, іграшкові набори, санки чи розмальовки. Нові санчата ніколи не будуть зайвими, а відпочинок на свіжому повітрі ні з чим не зрівняється. А нова розмальовка чи набір фарб відкриє нові творчі горизонти. Тому обирайте подарунки для дітей, які допоможуть їм не тільки посміхатися, але й розвиватися.

Домашній затишок

Домашній затишок  

Створити тепло та затишок в оселі за допомогою меблів, елементів інтер’єру та декору. Не бійтеся змін, добавляйте яскравих фарб, «утеплюйте» приміщення за допомогою текстилю, аксесуарів. Особливо, якщо у вас є камін, то бавовняний плед доповнить його архідует. А новий годинник чи сімейна фоторамка завершить образ вашої оселі. Гармонійно підібрані деталі – запорука індивідуальності кожного господаря.

Новорічні товари

Новорічні товари

Атмосферу святкового настрою створюють деталі. На новорічні свята це відчувається особливо. Тому готуючи оселю до свят, покладайтесь на власні побажання та уподобання. Ялинки, гірлянди, новорічні фігури, декор, іграшки та прикраси. Символ 2017 року – червоний Вогняний Півень. Тому варіантів оформлення інтер’єру – безліч. Від насиченого червоного до багряно-жовтого. Головне, все зробити зі смаком та любов’ю. 

Повернутися до списку