Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

«Купуйте пральну машину Beko з технологією SteamCure та отримуйте піврічний запас засобу для прання у дарунок»

«Купуйте пральну машину Beko з технологією SteamCure та отримуйте піврічний запас засобу для прання у дарунок»
12.10.2022
* Під дарунком мається на увазі отримання «капсули Ariel Pods 18 шт./уп.» (артикул 31013986), у кількості 5 упаковок, за ціною 1 грн (з ПДВ) за упаковку, за умови придбання одним чеком разом із акційною пральною машиною ТМ «Beko».

Акція діє з 29.09.2022 до 31.10.2022 (включно) або до повної реалізації вказаних товарів в мережі ТЦ «Нова Лінія», а також на сайті nl.ua.
Кількість дарунків обмежена. Товари можуть відрізнятися від зображених кольором, моделлю, тощо. Вартість зображених товарів може бути змінена в період дії акції (Машина пральна BEKO WUE8746N, арт.: 31044822, вартість станом на 29.09.22 р. - 22799,00 грн).
Обмін товарів або розірвання договору купівлі-продажу якісних товарів, у зазначений законодавством термін, здійснюється у випадку повернення пральної машини разом із дарунком.
Організатор: ТОВ "БЕКО Україна", місцезнаходження: Україна, 01033, м. Київ, вул. Сім’ї Прахових, 58/10, 1-й поверх, БП «Європассаж».
У випадку закінчення у конкретному ТЦ «Нова Лінія» товарів, що беруть участь в акції, вважається, що в цьому ТЦ така акція закінчилася достроково.
Детальніше про умови отримання дарунку, співвідношення розміру економії до попередньої ціни реалізації товару, ціну та товари,
що беруть участь в акції, дізнавайтеся у консультантів відділу "Побутова техніка" ТЦ «Нова Лінія», а також на сайті nl.ua.

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ

Повернутися до списку