Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Міні-мийка: чистимо швидко і дбайливо

15.08.2010

Міні-мийка - кращий друг автомобіліста і садівника. Широка сфера застосування, велика продуктивність, висока якість прибирання, зручність користування, невисока ціна сприяють все більшій популярності цих побутових апаратів високого тиску. Міні-мийка допоможе швидко та ефективно впоратися з очищенням забруднення на різних площах. Вона буде корисна на будівництві, на виробництві, на автозаправній станції, на дачі Використовуючи миючі засоби для побутових міні-мийок, можна дбайливо очистити необхідні поверхні та надати їм бездоганної чистоти.

Підбираємо параметри

При покупці міні-мийки варто вивчити її технічні характеристики. Необхідно враховувати, де вона буде використовуватися, для чого, з якою частотою і тривалістю. У першу чергу варто звернути увагу на такий параметр як продуктивність - кількість витрати води на годину або хвилину. Зазвичай міні-мийки витрачають від 7 до 12 літрів на хвилину. Для ефективного миття важливим параметром є і тиск. Для миття автомобіля необхідно 120-130 бар. Забір води міні-мийки також здійснюють по-різному. Одні працюють тільки від водопроводу, а є такі, які можуть втягувати воду з ємкості. Залежно від класу і вартості, комплектація насадок і аксесуарів може змінюватися. Зазвичай в стандартний комплект входить: шланг високого тиску, насадка з регулюванням тиску, штуцер. Насадки значно розширюють сферу застосування міні-мийок. Грязьова насадка (фреза) дозволить чистити фасади. Тверді підлоги на великій площі, асфальтовані доріжки ідеально очистить насадка-щітка. Розбризкуюча насадка, завдяки тому, що забезпечує охоплення великої площі, дає можливість поливати рослини в саду чи на городі.

Продовжуємо життя міні-мийки

Є кілька простих правил, які допоможуть продовжити термін експлуатації міні-мийки. В інструкції може бути написано, що час безперервної роботи побутової міні-мийки становить два-три години або більше. Але якщо в роботі міні-мийки робити перерви кожні 20-30 хвилин, апарат прослужить довше. Апарат не має працювати вхолосту, так як це впливає на знос деталей міні-мийки.  Під час роботи не можна наступати на шланг, перегинати його. При покупці краще вибирати модель із спеціальним барабаном для шлангу. У холодну пору року міні-мийки необхідно зберігати в теплому приміщенні.

Купуємо міні-мийку

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує міні-мийки відомих виробників: Bosch, Kärcher, Powerplus. Ви можете знайти їх у розділі Обладнання для води в Інструментах. Залежно від потреб, завдань і побажань, Ви можете придбати як побутову міні-мийку для домашніх потреб, так і  професійну - для інтенсивного користування. На кожен апарат надається гарантія від виробника і комплект оснащення.

Приємних Вам покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку