Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Офіційні правила акції «Будівельник року-2019 від ТМ BauGut»

1. Організатори акції
1.1. Організатором рекламно-маркетингової акції «Будівельник року-2019 від ТМ BauGut!» (надалі - Акція) є ПрАТ «Нова Лінія» (далі – Організатор), що знаходиться за адресом:
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8

2. Територія проведення і тривалість Акції
м. Київ, вул. Оноре де Бальзака, 65/1;
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8
Київська обл., м. Бориспіль, вул. Горбатюка,2;
м. Львів вул. Щирецька, 7;
м. Дніпро, вул. Стартова, 9-а;
Одеська обл., Біляївський р-н, км. 462+828 м. (праворуч) автодороги м-05 Київ-Одеса;
м. Луцьк, вул. Шевченка, 13-б;
м. Ужгород, вул. Баб'яка, 48;
м. Харків, проспект Гагаріна, 318-в;
м. Кременчук, вул. Київська, 66-г;
м. Херсон, вул. Нафтовиків 37;
Київська обл., м. Буча, Нове шосе, 48
Одеська область, Комінтернівський район, 21 км Старокиївського шосе, буд.7, в адміністративних межах Фонтанської сільської ради;
Запорізька область, Запорізький район, с. Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1 е
3. Акція триватиме з 9 серпня 2019 до 8 вересня 2019 року (включно), згідно з режимом роботи національної мережі ТЦ «НОВА ЛІНІЯ» (надалі – Період проведення Акції).
Більш детальну інформацію про Акцію можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті ПрАТ «Нова Лінія» www.novalinia.com.ua, за телефоном гарячої лінії ПрАТ «Нова лінія» 0-800-50-47-47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
4. Брати участь в Акції можуть усі особи, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє- та правоздатність).
5. УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора, власники та співробітники рекламних агентств та інших організацій, причетних до проведення Акції, а також безпосередні члени їх родин. Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.
6. Стати учасником акції та отримати шанс на дарунок (сувенірна продукція: ручка та блокнот) або штрих код на знижку 100 грн на наступну покупку (штрих код друкується додатково разом з акційним чеком) може кожний покупець, який в період акції придбав продукцію ТМ «БауГут» (далі акційна продукція, перелік у Додатку 1 «Перелік акційних товарів») в ТЦ «Нова Лінія» на суму від 500 грн. одним чеком і сплатив покупку готівкою або за допомогою платіжної картки. Підставою для участі в акції є касовий чек на покупку сумою від 500 грн грн.
7. Визначення виду заохочення (дарунок чи штрих код на знижку 100 грн) відбувається за випадковою ймовірністю під час розрахунку за продукцію при умові дотримання офіційних правил акції.
Якщо у учасника акції після розрахунку за акційну продукцію на суму від 500 грн. після чеку надрукується додатковий чек з штрих кодом і надписом «Вітаємо 100 грн на наступну покупку від ТМ BauGut», то такий учасник отримав право на знижку у 100 грн на будь-яку наступну покупку (з урахуванням обмежень п. 9).
В іншому випадку, якщо додатковий чек не друкується – покупець отримає право на дарунок - сувенірну продукцію, яку можна отримати у відділі «Обслуговування клієнтів» в ТЦ у адміністратора. Бажаючим прийняти участь в акції необхідно пред’явити касовий чек персоналу в зоні проведення акції в відділі «Обслуговування клієнтів» ТЦ. Після відмітки касового чека штампом «Подарунок», учасник акції отримує дарунок – сувенірну продукцію (блокнот та ручку). Взяти участь в акції (отримати сувенірну продукцію) по одному касовому чеку можна тільки один раз, незалежно від кратності суми касового чеку числу 500.
8. Додатково 11.08.2019 кожен учасник акції при умові придбання акційної продукції на суму від 500 грн. одним чеком під час розрахунку отримає додатковий чек з штрих-кодом знижки 100 грн на наступну покупку.
9. Обмеження штрих коду на знижку:
- Даний штрих-код на знижку на 100грн. діє на наступну покупку продукції в період з 15 дня здійснення покупки і до 01.10.19р.
- Штрих-код на знижку на 100 грн. діє на всю продукцію, окрім товарів, позначених у ціннику позначкою «Акція», «Розпродаж», «Уцінка», «Спеціальна пропозиція», «Бонуси «Х» тощо.
- При наступному придбанні товарів з використанням штрих-коду на знижку 100 грн. бонусна та дисконтна картка не діють, знижки не додаються.
- Якщо вартість товару менше за 100грн., грошові кошти на суму різниці покупцю не повертаються, а покупець додатково оплачує не менше 0,01грн. за кожну позицію товару в чеку.
- Якщо вартість товару рівно 100 грн., то покупець разом з використанням штрих-коду на знижку на 100 грн. доплачує 0,01грн. за кожну одиницю товару.
- Якщо вартість товару більше ніж 100 грн., то покупець разом з використанням штрих-коду на знижку на 100 грн. доплачує різницю за даний товар.
- Штрих-код на знижку на 100 грн. є одноразовим і не діє повторно після першого використання.
- На ОДНУ покупку можна використати ОДИН штрих-код на знижку.
- У разі повернення товарів (розірванні договору купівлі-продажу), придбаних із застосуванням штрих-коду на знижку на 100грн., повторно штрих-код на знижку не надається, в грошовій формі знижка у 100 грн. не повертається. У випадку розірвання договору купівлі-продажу поверненню підлягає сума грошових коштів, зазначена у чеку, яка фактично сплачена покупцем за товари з урахуванням знижки.
- У випадку подання переможцем (або іншою особою) заяви про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для отримання штрих-коду на знижку 100грн., в строки, визначені законом та розірвання при цьому договору купівлі-продажу, переможець втрачає право на отримання знижки, штрих код анулюються

10. Грошовий еквівалент дарунку чи знижки не видається.
11. Дарунок вручаються покупцеві відразу після його визначення.
12. Участь в акції означає повну згоду покупця з приведеними вище умовами.
13. Організатор залишає за собою право змінити дати проведення акції, акційного товару для отримання за сертифікатом та переліку дарунків.
Інформацію про дані зміни буде розміщено на сайті www.novalinia.com.ua.

Перелік акційних товарів

Повернутися до списку