Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

QSB – вологостійка деревостружкова плита

14.01.2013

QSB виготовляється зі спеціально відсортованої стружки, яка може забезпечити компактність і високу щільність всього профілю плити. А спеціальний клей, що використовується в процесі виробництва, дає можливість використовувати таку плиту у вологому середовищі.

Технологія виробництва QSB плити полягає в створенні її не методом пресування, а за допомогою динамічної накатки (як при виробництві листової сталі). Це дозволяє досягти високої щільності плит QSB (приблизно 800-900 кг на один кубічний метр).

Крім того, плити QSB покривають з двох сторін водовідштовхуючим лаком. Це дає можливість використовувати її в усіх сферах будівництва: для зовнішнього та внутрішнього оздоблення будівель, для зведення перегородок, в якості основи підлоги і крівлі, для виробництва меблів, дверей, сандвіч-панелей і різних фрагментів інтер’єру, тимчасових парканів, контейнерів, а також в якості багаторазової опалубки для монолітного будівництва.nl_qsb.jpg

Плити QSB легко можна піддавати всім видам механічної обробки, вони зовсім не поглинають вологу та не горять, добре зберігають тепло. Робота з плитами QSB не вимагає наявності спеціальних навиків. Матеріал не вибагливий в зберіганні, в тому числі на відкритому повітрі. Плити QSB по бажанню можна фарбувати, лакувати, клеїти на них шпалери, плитку або штучний камінь.

При використанні плит QSB потрібен мінімальний допуск по розміру і достатньо невелика кількість з’єднань при монтуванні. Такі плити володіють жорсткістю, міцністю і однорідністю, підходять для розпилу, фрезерування, свердління. Вони володіють відмінною стабільністю цвяхів при використанні навіть у вузьких місцях з країв, а також високим опором проти витягання гвинтів. Їх структура однорідна, саме цьому можливо використовувати плиту в усіх напрямках будівельних робіт.

QSB плити також підходять для виробництва упаковок, піддонів, комбінованих стінових конструкцій, конструкцій для виставкових стендів і т.д

Повернутися до списку