Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

ТОП-9. Для школярів, студентів, менеджерів.

  стаття заголовок.jpg

Коли наближається 1 вересня, всі думки про те, як все встигнути і нічого не забути. Адже підготовка до школи, університету - це приємні клопоти. Нові зошити, кольорові олівці, класні канцелярське приладдя, гаджети та багато інших товарів за допомогою яких День знань не перетвориться в колапс. Будьте готові заздалегідь. 

Ми зробили підбірку необхідних складових нового навчального року:

Для дітей віком до 9 років краще підібрати стіл суто для письмової роботи. У цей час дитина вчиться писати і всю роботу бажано сконцентрувати саме на письмі. Стіл компактний, але зручний. Висота становить 72 см. Є висувний ящик для зберігання дрібної канцелярії. Робоча частина столу дозволяє розмістити настільну лампу. Для дітей від 9 років та студентів, ідеальний варіант - повноцінний комп'ютерний стіл. Де є відділення для системного блоку, клавіатури, принтера. Він більш просторіший, обладнаний висувними ящиками і тумбою. Це повноцінне робоче місце старшокласника і студента. Якщо підбирати стіл для офісу варто орієнтуватися на його приналежність. Письмовий стіл ідеально підійде для роботи з ноутбуком, при цьому ви заощадите простір в приміщенні.

1.jpg

Офісне крісло - це, в першу чергу, комфорт. А на комфорті заощаджувати не варто. Офісні крісла діляться на кілька видів: крісло «керівника» і крісло «менеджера» або офісного працівника. Це ні в якому разі не треба сприймати, як значення за статусом. Крісло керівника виконано з шкіри або замінника шкіри, на колесах, з підлокітниками і функцією регулювання висоти і механізмом гойдання. Воно міцне і максимально зручне. Крісло офісного працівника виготовлене на тканинній основі, з підлокітниками або ручками, надійна конструкція на колесах. Вони ергономічні і зручні у використанні.

2.jpg

Дитячі крісла призначені для створення повноцінного робочого місця дитини. Вони зручні, регулюються по висоті, без підлокітників, на роликових колесах. Дитині буде зручно виконувати домашні завдання, займатися творчістю або грати на комп'ютері. Дизайн таких крісел безмежний: яскраві кольори і персонажі з улюблених мультфільмів.

3.jpg

Офісні стільці або стільці для конференц-залів. Найчастіше виконані в класичному стилі, оббивка тканинна, корпус з металевої труби і пластика. Поставляються в практичних кольорах: чорний, сірий, синій, коричневий, зелений, бежевий. Вони компактні, при необхідності їх легко скласти. Максимальне навантаження складає близько 120 кг.

4.jpg

Додаткові деталі для створення робочої атмосфери. З пристінних етажерок можна зробити власну бібліотеку. Книги - це завжди прекрасно. Також вони зручні для зберігання папок, документації або канцелярського приладдя. А декоративні полиці стануть завершальним елементом обраного приміщення.

5.jpg

Навіть в епоху цифрових технологій письмову роботу ніхто не відміняв. Запасайтеся кульковими або гельовими ручками, офісним папером, канцелярським приладдям. І нехай завжди буде все під рукою. А для школярів - ортопедичні рюкзаки. Вони надійні і не принесуть шкоди хребту дитини.
Зберіть «кошик» школяра заздалегідь і нехай там будуть найкращі зошити, альбоми та фарби для малювання, різнокольоровий папір, олівці і фломастери. Ручки і все найнеобхідніше для навчального року. Створіть всі умови, щоб ваша дитина хотіла навчатися та старатися.

6.jpg

Офісні настільні лампи не тільки джерело додаткового освітлення, але і елемент захисту очей. Правильно підібране освітлення - запорука продуктивності. Виберіть необхідне джерело світла: лампа розжарювання, галогенна або люмінесцентна, холодний або теплий колір. Для письмової роботи та роботи за комп'ютером ідеально підійдуть лампи з гнучкими деталями, їх легко регулювати і підлаштовувати під робочий лад.

7.jpg

Бути в курсі подій, перевіряти пошту, записувати ідеї, фотографувати, дивитися відеоролики і слухати улюблені треки, читати книги, створювати документи - це давно не розкіш, а стиль життя. Вибирайте планшет для робочих цілей і розваг одночасно, з максимальним об'ємом пам'яті. Тоді ваші думки, емоції, напрацювання залишаться зафіксовані.

8.jpg

Смачні та корисні перекуси завжди з тобою. Стильні та герметичні ланч-бокси для обідів. Ідеальне рішення для офісних працівників, школярів і всіх, хто дотримується режиму харчування. Великий вибір форм і дизайну дозволить його взяти з собою в дорогу, він легко поміститься як в шкільному рюкзаку, так і в дамській сумочці.

9.jpg

Ну і найголовніше, нехай початок навчального року стане початком нових звершень і досягнень.

Повернутися до списку