Підготуй свою крихітку до зими

1817

Підготуй своє авто до зими



Завдяки їй ти більше не тіснишся у вранішньому метро, не їздиш у переповненій маршрутці. Тобі більше не потрібно мерзнути в лютий холод на вулиці. Вона постійно піклується про твій комфорт, робить твоє життя приємнішим, а деякі речі простішими. Твоя машина! Твій «залізний кінь», твоя «ластівка»!)

коллаж-1.jpg

А чи достатньо піклуєшся про свою крихітку ти? Ми зібрали для тебе наступні поради, які допоможуть тобі підготувати авто до зимового сезону.

Заміна шин

Зимова гума більш м’яка порівняно з літньою, оснащена грубішим протектором, що забезпечить краще зчеплення з дорогою.

Перевірка акумулятора

Зношений старий акумулятор може підвести тебе у найнесподіваніший і найменш вдалий момент, тому варто перевірити його перед настанням морозів.

Заміна омивача та щіток склоочисника

Омивач варто замінити на морозостійкий, щоб попередити його замерзання. Щітки склоочисника також потрібно змінювати (бажано кожні 6-12 місяців), адже вони зношуються, а взимку гарна видимість на дорозі є життєво необхідною.

(коллаж2).jpg


Змазка гумових ущільнювачів

Для захисту від замерзання ущільнювачів дверей та скла, за для підвищення їх тріщиностійкості, а також для попередження примерзання дверей, дані гумові деталі варто покрити спеціальною змазкою.

Захист кузова авто

Для захисту від атмосферних опадів, від агресивних речовин (таких як сіль, наприклад) та від корозії, кузов автомобіля можна обробити поліроллю та воском. Ці засоби утворюють на поверхні захисне покриття, яке і забезпечуватиме цілісність і неушкодженість авто упродовж сезону.

коллаж-3.jpg

Також, розсудливому водію варто мати у своєму арсеналі лопату, дроти прикурювання для зарядження акумулятора, буксирний трос та щітку-шкребок. Вищеперераховані засоби можуть стати рятувальним кругом у сильну заметіль навіть для досвідченого автолюбителя. Тому піклуйся про свою автівку – і тоді вона попіклується про тебе!)