Подарунки до свята Святого Миколая

657

Попри всі складнощі, всі помітили настільки швидко промайнув час. Грудень завжди був місяцем підготовки до свят, найперше свято, яке з нетерпінням очікують діти - день Святого Миколая. Напередодні свята діти зазвичай пишуть листи з побажаннями, які залишають для Святого Миколая. За традицією чемним дітям Святий Миколай залишає під подушкою подарунок, а не чемним різку. Зокрема в Україні це свято припадає на 19 грудня (за юліанським календарем) за новим стилем у день вшанування пам’яті Миколая Чудотворця або ж 6 грудня за старим стилем.
615х300.jpg

В кожній сім’ї є свій Святий Миколай, який кожного року готує подарунки, та ховає їх під подушку або ялинку. Ми підготували декілька корисних, та актуальних подарунків як для дітей молодшого віку, так і дорослих. Пам’ятаймо, що діти це найвибагливіші оцінювачі іграшок.
Отже, розпочнімо наш марафон з пошуку корисних та актуальних подарунків. Всі батьки зазвичай знають побажання своїх дітей та завчасно купують іграшки, солодощі, або ж usb гаджети, мобільні гаджети та інші. У сучасних реаліях ми проводимо багато часу з дітьми, та знаємо як інколи необхідне різноманіття ігор для них, та і нам також цікаво з ними проводити час який, наразі, дуже цінний.

615х300_1.jpg
Тому ви можете обрати в подарунок для хлопчиків конструктор, популярні як серед дійтей так і підлітків конструктор LЕGO. Науково доведено, що конструктори розвивають дрібну моторику рук, логічне мислення, увагу, терпіння та посидючість. Пазли підходять як для дівчат, так і хлопчиків, для різного віку є пазли з різною кількістю деталей, також якщо взяти пазл з великою кількістю деталей можна залучити всю родину.
615х300_2.jpg
Подарунки для дівчат, можна обрати популярні та омріяні ляльки L.O.L, ляльки, пупси, товари для творчості, картини за номерами, декоративні подушки. У кожної дівчинки є своя фаворитка чи то від звичайно колекції Barbie, чи то , наразі, популярна лялька L.O.L і вони будуть у захваті отримати такий подарунок. Також варто розглянути дитячі ігрові набори, які бувають досить різними, наприклад кухонний набір, або ж набір посуду, лікаря. Точно можна обрати те, що буде до вподоби вашій дитині за її захопленнями.
615х300_3.jpg
Настільні ігри, вони до вподоби й дітям і дорослим, обравши цікаву настільну гру, можна весело провести час усією родиною зимовими вечорами коли рано темнішає, граючи в гру ви не помітите як швидко пройшов час. Настільні ігри бувають як змагальні так і навчальні, логічні, пізнавальні, розважальні. Тому ми впевнено радимо ці ігри як подарунок.