Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Про асортимент інтернет-магазину Нова Лінія

03.09.2010

Інтернет-магазин Нова Лінія надає усім жителям України унікальну можливість – купувати будівельні та декоративні товари не виходячи з дому. Побачити зовнішній вигляд товару, ознайомитися з його характеристиками, дізнатися наявність, самостійно оформити замовлення в інтернет-магазині надзвичайно просто. Для цього достатньо зайти на сторінку інтернет-магазину і додати до корзини необхідні товари у потрібній кількості та підтвердити замовлення.

Великий вибір

До каталогу товарів інтернет-магазину увійшли товари, які заслужили довіру та користуються попитом у покупців. Товари в інтернет-магазині зібрані в групи. Для зручності, групи поділені на підгрупи товарів відповідно їхнього призначення.

Будматеріали - дозволять не лише звести стіни, покрівлю, а й зробити теплоізоляцію будівлі, звести огорожу навколо ділянки та інше.

Оздоблювальні матеріали - різноманітні фарби, лаки, клеї, шпалери, сухі суміші, а також гіпсокартон, вагонка, герметики, матеріали для підвісних стель, різноманітні допоміжні матеріали знаходяться у розділі.

Інструменти – у цьому розділі представлені електроінструменти, як побутові, так і професійні, будівельне обладнання, насоси, мийки, верстати, пневматичні та електроінструменти, різноманітна садово-паркова техніка, ручний інструмент та витратні матеріали до нього.

Підлога - сучасні матеріали для підлоги допоможуть зробити будь-яке приміщення затишним і комфортним. Великий вибір ковроліну, ламінату, паркету, плінтусів,  а також необхідні матеріали для системи «тепла підлога».

Плитка - для підлоги та стін, внутрішнього та зовнішнього використання, різного розміру та від відомих виробників. Вибір для будь-якого стилю інтер’єру, вподобань та купівельної спроможності. Багатство кольорів, цікаві дизайнерські ідеї, яскраві та свіжі ідеї для ванних кімнат та інших приміщень пропонуються у цьому розділі.

Електротовари – тут зібрані кухонні витяжки, світильники для дому, прожектори, паркові світильники, різні типи ламп та електроінсталяція.

Сантехніка – дозволить доглядати за власним тілом, будинком, піклуватися про близьких та рідних завдяки великому вибору душових кабін, ванн, умивальників, унітазів, теплотехніки, складових для водопостачання тощо.

Двері – металеві двері, дверні полотна, коробки, добірні дошки та лиштву для внутрішніх дверей, а також різноманітну фурнітуру можна вибрати і замовити в інтернет-магазині Нова Лінія.

Меблі – для вітальні, прихожої, ванної кімнати, кухні, саду, господарські меблі, а для тих, хто вміє майструвати меблі самостійно, підібрано щити МДФ, комплектуючі, двері для меблів, підвіконня та стільниці.

Сад – цей розділ пропонує живі та штучні рослини, горщики, ґрунт, підставки, різноманітні ємності для садово-городніх робіт, грилі, мангали, барбекю для відпочинку на природі.

Госптовари - товари для прибирання, прання і прасування, побутова хімія, текстиль, товари для кухні, аксесуари для ванної, одягу, а також жалюзі, ролети. У цьому розділі можна вибрати усе необхідне для створення затишку та чистоти у житлових та офісних приміщеннях.

Постійне оновлення асортименту

Інтернет-магазин Нова Лінія пильно стежить за новими тенденціями на ринку товарів для дому та саду. Постійно оновлюючи асортимент, ми пропонуємо покупцям саме те, що найкращим чином допоможе здійснити ремонт, будівництво, оздобити чи переобладнати житло. До асортименту товарів входить широкий вибір будівельних матеріалів, меблів, виробів з бамбуку, сухих сумішів та інструментів власних торгових марок BauGut, Expert, Compass. Перевага контролю якості товарів власного виробництва дозволяє запропонувати товари високої якості за низькими цінами.

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку