Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Новини

Підлога з керамограніту надійна, довговічна и гарно виглядає. Для того щоб як можна довше ви змогли експлуатувати підлогу, облицьовану керамогранітом, необхідно правильно підібрати клей і якісно провести укладання.
Детальніше
З настанням холодів кожен починає замислюватися, про те, щоб у будинку було затишно та тепло. Для створення комфорту в будинку Вам допоможе тепла підлога. Вона не лише підігріє підлогу, але і створить приємну атмосферу в кімнаті.
Детальніше
Напевно, дивно в літню спеку думати про тепло. Але, тим не менш, іноді це корисно. Особливо в сезон ремонтів. Отож, якщо Ви хочете, щоб у будинку було тепло і затишно навіть в найсильнішу холоднечу, варто вже зараз не тільки думати, а й вживати заходів з утеплення та обігріву житла
Детальніше

Різноманіття видів і форм такого освітлювального приладу, як люстра просто вражає: люстри-підвіси, припотолочні люстри, люстри з абажуром, класичні та сучасні люстри, і, звичайно, найрозкішніші - кришталеві люстри.

Детальніше
Протягом двох днів діє акція на перфоратор Matrix EHD 900-26 знижка - 25%!
Детальніше
Цеглина - це штучний камінь, який, завдяки випаленню і обробці парою, має міцні властивості. Застосовується для будівельних і облицювальних робіт.
Детальніше
Потрібні нові ідеї для ванної кімнати? Хочете зробити якісний ремонт і при цьому зекономити? Їдете з друзями відпочивати на природу? Для кожного з цих випадків, а також багатьох інших ситуацій Нова Лінія підготувала найкращі пропозиції від вітчизняних та іноземних виробників.
Детальніше
Рушникосушарка електрична призначена для сушіння рушників або будь-якої іншої білизни, а також для створення в кімнаті комфортної температури.
Детальніше
В даний час випускаються три види дверей для саун і лазень - це глухі, скляні та комбіновані двері.
Детальніше
У кожну пору року сад чарує нас своєю красою. Осінь, зима, весна, літо - змінюються фарби, запахи, звуки, настрій. Але для того, щоб сад радував нашу душу, за ним необхідний догляд. І особливо ретельний - влітку. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує техніку Black&Decker для догляду за присадибною ділянкою.
Детальніше
У розділі Світильники вуличні надано великий вибір паркових та садових світильників. Вони допоможуть створити Вам неповторний дизайн ділянки, котеджу, будинку або дачі. Купуйте вуличні світильники, щоб освітити темні ділянки саду, підсвітити доріжки, стіни будинку, фонтан або водойму.
Детальніше