Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Новини

10.10.2011
Шановні покупці, в нашій мережі будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія»
Детальніше
02.09.2011
Шановані покупці! З 1 вересня по 2 жовтня 2011 року в «Новій Лінії» проходить акція «Ремонт з «Новою Лінією»! У Вас є можливість отримати бонусну картку з нарахуванням бонусів на суму 15000 грн.!
Детальніше
13.08.2011
Національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» щиро вітає Вас зі святом Дня Будівельника!
Детальніше
29.07.2011
Жоден ремонт не можна представити без використання оздоблювальних матеріалів. Напевно, для придбання таких матеріалів для ремонту офісу, дому або квартир, Ви хоч раз в житті відвідували будівельні ринки і магазини, це займає багато часу і стомлює. У інтернет-магазині "Нова Лінія" Ви зможете усе придбати, заощадивши при цьому час і сили.
Детальніше
03.10.2011
З наближенням холодів одній їх самих затребуваних робіт стає утеплення будинків і квартир, що робить актуальним питання - ЧИМ утеплити.
Детальніше
26.08.2011
Ванна кімната є не лише місцем чистоти тіла, але і місцем нашого відпочинку. На сьогодні ванна кімната займає гідне місце нарівні з іншими зонами, де наші фантазії і дизайнерські ідеї дозволяють оснастити їх зручно і красиво.
Детальніше
11.08.2011
Сучасний ремонт і будівництво важко представити без використання електроінструменту різного призначення, виду та типу. До списку найбільш затребуваних електроінструментів відносяться дрилі, лобзики, дискові пили, перфоратори, кутові шліфмашини, шуруповерти, рубанки і багато інших інструментів, які створені для допомоги при ремонті та будівництві квартир, будинків і дач.
Детальніше
20.07.2011
Кахель (переклад від німецького «kachel») - перевірений часом, надійний оздоблювальний матеріал, який дозволить утілити Ваші найсміливіші декоративні ідеї.
Детальніше
20.09.2011
Шановні покупці, нагадуємо Вам, що в мережі будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» триває період АКЦІЙ!
Детальніше
17.08.2011
Якщо Ви будуєте будинок, робите ремонт в квартирі, улаштовуєте інтер'єр свого житла або саду - усі необхідні матеріали і інструменти Ви можете придбати в мережі будівельно-декоративних гіпермаркетів «Нова Лінія».
Детальніше
03.08.2011
Якщо ви плануєте після ремонту милуватися ідеально рівною або каркасною стелею, просто вирівняти стіни чи швидко і без використання цегли та замісу розчинів поставити перестінок - вам потрібен гіпсокартон.
Детальніше
12.07.2011
В існуючій великій різноманітності підлогових покриттів неважко заплутатися. Одні покриття на слуху і під ногами давно, і не викликають питань, інші, що увійшли до нашого побуту, радують доступністю і красою, але залишаються сумніви по частині їх оптимального застосування.
Детальніше